Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Sramotno, bahato i skandalozno: Teza Igora Tudora vrlo je opasna!

Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
06.07.2020.
u 07:00

Zanimljivo, istup Igora Tudora osudili su i navijači Hajduka na klupskoj Facebook-stranici

Sramotan, bahat, skandalozan, neprimjeren. Tako bi se mogao sažeti nastup Igora Tudora na novinarskoj konferenciji uoči utakmice protiv Osijeka. Na jedno obično pitanje kolege Antonija Juričića: “Da ne bude da vas stalno kritiziramo, kako biste vi sami ocijenili igru svoje momčadi u postkorona eri, i koji biste segment naveli kao najreprezentativniji?”, Tudor je izgubio kompas. 

Na pitanje nije odgovorio, ali zato je kolegi na primitivan način poručio da nema dovoljno znanja kako bi propitkivao ili, ne daj Bože, kritizirao igru splitskog velikana.

Stav trenera Hajduka je da su novinari tu samo da prenose izjave, poput one kada je Tudor nakon poraza od Varteksa i Lokomotive ponavljao floskule: “Imali smo i mi šanse za pobjedu, vidio sam neke pomake, bilo je dobrih stvari.” Novinari očito ne bi smjeli kritizirati Tudorov Hajduk, nego pljeskati činjenici da su igra i rezultati sve lošiji.

Novinari ne bi smjeli konstatirati da Tudor luta s pozicijama igrača, da radi nelogične izmjene, da mu igra momčadi nema glavu ni rep, da lovi drugo mjesto gurajući neiskusne igrače...

Teza Igora Tudora da nogomet mogu propitkivati samo stručni ljudi unutar sustava ustvari je vrlo opasna, po toj logici ni narod ne bi smio kritizirati rad premijera, Vlade, ministara.

Šteta je samo što Igor Tudor, koji očito ima problema s egom, ovako hrabar prema novinarima nije bio za vrijeme rada u Turskoj i Italiji. A šteta je i za Hajduk kao klub da mu trener u najizazovnijim trenucima sezone gubi energiju na nepotrebne obračune.

Zanimljivo, istup Igora Tudora osudili su i navijači Hajduka na klupskoj Facebook-stranici. Hoće li se Tudor na idućoj presici zapitati imaju li navijači dovoljno znanja za propitkivanje njegova rada. Bez brige, neće, jer takav frajer nije.

Ključne riječi

Komentara 5

DE
Dezider
08:16 06.07.2020.

Tudor je dokaz da dobar igrač ne mora biti i dobar trener!

ZE
Zeneka
09:59 06.07.2020.

Tudorov problem je u tome što se uvijek prekombinira, on može rezultat postići samo slučajno!!

RE
RedTree
15:53 06.07.2020.

9 utakmica 6 poraza! Pa jel vi Tudoru, Staniću i Brbiću imate imalo srama. 150 milijuna kuna za biti 5,6. Gdje su sad priopćenja!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije