Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Sramotan ispad Ibrahimovića! Pogledajte ružnu stranu švedskog napadača

Ibrahimović
Foto: Printscreen Twitter
22.05.2018.
u 07:55

Ibrahimović je tijekom utakmice ošamario protivnika i zasluženo dobio izravni crveni karton

Amerikanci obožavaju Zlatana Ibrahimovića koji je nedavno prešao u MLS, no napadač LA Galaxyja ovaj je put pokazao svoju ružnu stranu.

Ibrahimović je tijekom utakmice ošamario protivnika i zasluženo dobio izravni crveni karton.

Dogodilo se to tijekom gostovanja kod Montreal Impacta u kojem je Galaxy slavio s 1:0. Zlatan je izgubio živce i udario Michaela Petrassa koji ga je prije toga nagazio.

Sudac je nakon pregleda snimke dodijelio crveni karton švedskom napadaču, a Kanađanin je zaradio žuti.

>> Zaboravite Larissu Riquelme, nova bujna ljepotica obara s nogu!

Ibrahimović
1/8
Ključne riječi

Komentara 17

MO
mobitel20
09:36 22.05.2018.

Zlatan je napola Hrvat. Po vlastitom iskazu i katolik. Zato ga talibani i jugonacionalistu svih boja napadaju. Musliman Zidane je udario Materazzia i takvima je legenda !? I ovaj je sada pljusnuo neodgojenog poluigraca koji ga je podlo nagazio ! Zasto je to "sramotno"!? To je bas ljudska reakcija igraca koji zna da je pri kraju karijere i nije zasluzio da mu je ubrzano dovrse podli poluigraci prljavim startovima.

VE
velist
10:06 22.05.2018.

Koliko sam vidio na snimci, ovaj je neposredno prije šamara dobro nagazio Ibru po desnoj nozi, pa mu je ovaj automatski zaljepio jednu. Čini mi se da ga je ipak namjerno nagazio, jer mu je reakcija posljie šamara bila čista 'alibi reakcija', u suprotnom to nebi ovako 'miroljubivo' završilo. .

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:56 22.05.2018.

Kljukavi nikada nije čuo za kulturu. Divljak bio i ostao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije