Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Još sam u šoku'

Sramotan i okrutan ispad kakav Slovenija ne pamti: Zahovič šokirao regiju

Zlatko Zahovič
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
18.03.2018.
u 18:26

– Ne znam kakve veze konferencija za medije na temu nogometa ima s tim i zbog čega je Zahovič to spominjao. Još sam u šoku

Nogometaši Maribora jučer su na svom stadionu doživjeli težak poraz, Krško je slavilo s 2:0 i razveselilo vodeću Olimpiju.

Nakon tog susreta na konferenciju za novinare nije došao trener Darko Milanič, već čelnik kluba Zlatko Zahovič.

Je li trener smijenjen?

– Ne, nije. To nije upitno, započeo je Zahovič konferenciju i nastavio odgovarati na pitanja, ali sa svakim je djelovao sve nervoznije.

A onda ga je novinar Dejan Mitrović upitao:

– Na stadionu je bilo samo 1500 ljudi, jeste li razočarani?

Iz nekog razloga to je čelnika Maribora jako naljutio, čak toliko da je u odgovoru prešao svaku granicu dobrog ukusa.

– Ti samo hoćeš provocirati. Čekaj malo, sine. Koliko ti je godina? Nedavno si imao obiteljsku tragediju, mislio sam da će te ona nečemu naučiti, ali ja bih rekao da nije – rekao je Zahovič aludiravši na to da je spomenuti novinar nedavno ostao bez oca.

Nakon toga burno je reagirala slovenska javnost, novinarsko društvo u Sloveniji i druge institucije. Maribor se na kraju ispričao priopćenjem, a novinar je još uvijek u šoku.

– Mislim da sam profesionalno obavio svoj posao, postavio sam normalno pitanje. Tragedija koja mi se dogodila teško me pogodila, nikad to neću zaboraviti pa mi je ovo bilo prilično bolno. Ne znam kakve veze konferencija za medije na temu nogometa ima s tim i zbog čega je Zahovič to spominjao. Još sam u šoku – poručio je Mitrović.

Komentara 85

Avatar Idler 3
Idler 3
18:49 18.03.2018.

Meni je sam šokantno kaj vu cjeloj priči nit jenog Slovenca >;-))

DU
Deleted user
19:09 18.03.2018.

Šokirana regija? Koja regija?Ma dajte.

Avatar southman
southman
19:29 18.03.2018.

Srpska posla !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije