Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzeli mu pojas

Sramotan i divljački potez ovog borca šokirao je svijet!

Borba
Foto: Screenshot
24.09.2018.
u 10:36

Organizatorima nakon ove sramote nije preostalo ništa drugo nego da ga diskvalificiraju, čime je zapravo nokautirani Hayer postao njihov amaterski prvak velter kategorije.

Battlefield Fight League naziv je promocije koja je u kanadskom Coquitlamu organizirala BFL 57 priredbu. Inače vijesti s ovakvih događaja rijetko kada dopiru do najpoznatijih borilačkih medija, ali amaterski borac Austin Batra pobrinuo se da to ovoga puta bude slučaj, piše Fight Site.

Kanađanin koji bi prema viđenom u prva četiri amaterska meča (4-0) mogao jednog dana imati obećavajuću profesionalnu karijeru, bacio je sramotnim potezom veliku mrlju na svoje ime.

Naime, Batra se u svojem petom amaterskome meču borio protiv mnogo iskusnijeg kolege Perryja Hayera (5-7 kao amater). U borbu je ušao kao favorit i to je jako brzo opravdao tako da je svog sunarodnjaka nokautirao za samo 32 sekunde ovog dvoboja.

I umjesto da u tim trenucima uživa u svom trijumfu, Batra odlučuje divljački preko suca skočiti i s obje ruke još jednom ''zakucati'' onesviještenog protivnika.

Organizatorima nakon ove sramote nije preostalo ništa drugo nego da ga diskvalificiraju, čime je zapravo nokautirani Hayer postao njihov amaterski prvak velter kategorije..

>>Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:40 24.09.2018.

Samo će mu oduzeti pojas??? Pa pojas ima za kupiti u svakoj trgovini odjećom, on će opet to učiniti !!!

IM
Immanuell
10:46 24.09.2018.

To je id.ot nesposoban za samokontrolu, treba mu zabraniti nastupe doživotno.

EO
eon
11:12 24.09.2018.

Njemu nije do pojasa. Njemu je do borbe i drobljenja, mrvljenja žrtve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije