Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Sramotan gaf: F1 Mađarskoj pripojila i teritorij Hrvatske i Srbije!

zastava
Foto: Printscreen
1/7
05.08.2019.
u 08:56

Uz spornu zastavu koja vijori, dva dječaka viču: - Dobrodošli u Mađarsku!

Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu slavio je jučer na Velike nagradi Mađarske koja se vozila na stazi Hungaroring, 12. utrke svjetskog prvenstva formule 1.

Aktualnom svjetskom prvaku to je već osma pobjeda ove sezone, te 81. u karijeri, pri čemu i rekordna sedma u Mađarskoj. Nijemac Michael Schumacher je na Hungaroringu slavio četiri, a Brazilac Ayrton Senna tri puta.

A utrku je obilježio i jedan gaf. Naime, u jednom video na službenom Instagram F1 profilu pojavila se zastava Velike Mađarske u koju su uključeni dijelovi Hrvatske i Srbije. Uz spornu zastavu koja vijori, dva dječaka viču:

- Dobrodošli u Mađarsku!

>> Pogledajte sporni video.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:33 05.08.2019.

Madarska sirotinja ne moze niti sebe prehraniti, a kamoli jos sve do Jsodipdola

HO
horvatj707
10:25 05.08.2019.

tenkove na granicu i gaziti do Balatona. Budimpešta je povijesno Hrvatska.

IM
Immanuell
09:21 05.08.2019.

Pa to je normalno, oni već niz desetljeća na zidovima kuća i stanova drže povijesnu kartu Velike Mađarske. U zadnje vrijeme netko tko to očito ne zna primijetio je i sad misli kako je otkrio Ameriku. Nije nikakav gaf, nego oni jednostavno svoju zemlju uvijek vole vidjeti onakvu iz povijesti kakva je bila kad je bila najjača. Dok je međunarodne kontrole to će biti samo folklor. Ako se ikada izgubi ta kontrola, bit će vrlo gusto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije