Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆA MAKLJAŽA

Sramota u Dubrovniku: Hrvatski trener u pritvoru nakon incidenta koji se ne pamti

Dubrovnik: Rukometaši RKHM Dubrovnik osigurali ulazak u Premijer ligu prvi puta u povijesti
Grgo Jelavic/PIXSELL
08.02.2021.
u 15:46

Kondicijski trener je u toj tučnjavi udario i ozlijedio dva igrača kluba koji trenira. Nakon svega reagirala je i policija.

Nevjerojatne scene dogodile su se u subotu nakon rukometne utakmice Dubrovnika i Sesveta u 13. kolu PAKET 24 Premijer lige.

Došlo je do tučnjave, ali ne između dviju momčadi nego između igrača Dubrovnika i njihovih prijatelja s jedne te dopredsjednika i kondicijskog trenera kluba s druge strane.

Kondicijski trener je u toj tučnjavi udario i ozlijedio dva igrača kluba koji trenira. Nakon svega reagirala je i policija.

"Nakon završetka prvenstvene rukometne utakmice koja se u subotu, 6. veljače, u večernjim satima odigrala u sportskoj dvorani u Gospinom polju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između rukovodstva i igrača jednog od rukometnih klubova koji su odigravali utakmicu. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u navedenom sukobu 29-godišnji trener kluba fizički napao dva igrača koja su tom prilikom lakše ozlijeđena, te je zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, uz kaznenu prijavu, rano jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Nakon što su sudionici sukoba dovedeni u prostorije policije, jedan od njih je, tijekom kriminalističkog istraživanja, vrijeđao policijskog službenika. Radi se o 60-godišnjaku koji je zbog toga prekršajno prijavljen po čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem ovog događaja u sklopu kojeg će se utvrditi eventualna prekršajna odgovornost po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Zakona o javnom okupljanju, Zakona o privatnoj zaštiti i kršenju Odluke Nacionalnog stožera o javnim okupljanjima - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske", objavili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Kapetan Dubrovnika Maro Debelić bio je jako razočaran nakon utakmice.

- Pogledajte što su radili, tučnjavu na terenu, skandal! Policija će doći, svi će doći. Ovo je bruka! Ovo je sramota dubrovačkog sporta! Što više reći? Momci koji se trude tu, koji godinu dana nisu plaću primili, koji ostavljaju srce, dušu i sve. Da netko vrijeđa i ovako se ponaša. Sramota! Institucije, Grad, policija, svi - proradite! Sramota! - rekao je Maro Dabelić.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
17:59 08.02.2021.

Balkanska posla...

Avatar rubinet
rubinet
15:59 08.02.2021.

Poznajem pistolerose...

SS
sokac sa drave
17:30 08.02.2021.

Tko je pobjedio znam da Sesvete imaju dobru ekipu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije