Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI IZBOROM

Sramota! Griezmann i Ronaldova obitelj ljubomorni na Modrića, evo što su rekli

Griezmann
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
Autori: Hina, Vecernji list
04.12.2018.
u 08:12

– Možda je europski trofej važniji od naslova svjetskog prvaka – rekao je Griezmann

Osobe bliske Cristianu Ronaldu opet nisu dobro primile odluku da se nagrada za najboljeg nogometaša svijeta dodijeli Luki Modriću, a ne portugalskom napadaču.

Elma Aveiro i Miguel Paixao, Ronaldova sestra i prijatelj, žestoko su preko društvenih mreža kritizirali novinare i časopis France Football što nisu nagradu dodijelili kapetanu Portugala.

"Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k... sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže", poručila je Aveiro na Instagramu gdje je objavila Ronaldovu fotografiju s ranije osvojenom Zlatnom loptom.

On je prošle godine bio pobjednik, a jučer nije došao u Pariz na ceremoniju dodjele nagrade. Modrić je na temelju glasova novinara iz oko 180 zemalja osvojio prvo mjesto sa 753 boda, dok je Ronaldo zauzeo drugo mjesto s 478 bodova.

>> Pogledajte kakvu je godinu Modrić imao

Juventusov napadač nije došao ni u Monaco ni u London na dodjele nagrada krovnih nogometnih organizacija Uefe i Fife, gdje je također bio zauzeo drugo mjesto iza Modrića. Juventusova glasnogovornica Enrica Tarchi nije odgovorila na upit oko Ronaldova izostanka.

– Samo je nedostajalo još ovo. Nevjerojatno je što se radilo ove godine – ustvrdio je pak Miguel Paixao. On i Ronaldova sestra također su žestoko kritizirali i rezultat dodjele nagrada u Monacu i Londonu. 

– Onoga koji je i više nego dovoljno napravio da bude još jednom proglašen najboljim, nimalo se ne poštuje. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Cristiano bude nagrađen nikada neće moći prijeći preko brojeva iz nogometne povijesti. On je najbolji nogometaš svijeta i ove godine – dodao je Ronaldov prijatelj.

Ronaldo je s Real Madridom treću godinu zaredom osvojio Ligu prvaka te opet bio najbolji strijelac tog natjecanja, no ljetos je s Portugalom ispao u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja. Prešao je zatim u Juventus, gdje je s deset pogodaka najbolji strijelac talijanskog prvenstva, zajedno s Krzysztofom Piatekom iz Genoe, koji je također postigao deset golova.

Ronaldo se  nakon dodjela nagrada nije oglasio. On i Modrić igrali su zajedno u Realu od ljeta 2012. do ljeta 2018. godine. Modrić je prošle godine bio zauzeo peto mjesto u natjecanju za Zlatnu loptu.

A ni francuski napadač Antoine Griezmann, koji je završio na trećem mjestu u izboru za Zlatnu loptu, nije bio sretan izborom.

Griezmann
1/12

– Bit će sramota ako Francuz ne osvoji ovu nagradu – rekao je Griezmann uoči dodjele pa zatim ironično dodao aludirajući da to da su Francuzi osvojili Svjetsko prvenstvo, a Modrić Ligu prvaka: – Možda je europski trofej važniji od naslova svjetskog prvaka.

A nakon što je dodjela završila, Griezmann je u razgovoru s okupljenim novinarima opet bio ironičan.

– Što moram napraviti da osvojim Zlatnu loptu? Dobro pitanje... – rekao je i otišao.

Komentara 101

MF
maca faca
08:38 04.12.2018.

Francuski kokosinjac bi trebao dobiti Oscara za glumljenje faula bravo Luka zivjela Hrvatska

Avatar doog_kool
doog_kool
08:38 04.12.2018.

Ovaj Griezmann je pravi mali papak i bas mi je drago sto je bio tek treci...i neces je nikad osvojit seljacicu mali

Avatar Jaglun
Jaglun
08:33 04.12.2018.

Dobri nogometeši ali kao ljudi nisu ni do koljena Modriću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije