Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Sprema se spektakl i invazija 'kockica' na Beč! Vatrene će bodriti čudesan broj navijača

Kopenhagen: Veseli hrvatski navijači na stadionu spremni su za početak utakmice
Goran Stanzl/PIXSELL
16.09.2022.
u 11:07

Nogometna reprezentacija ima velike šanse da ode final four Lige nacija stoga moraju ići na pobjedu u Austriji. Zadnje kolo igraju kod kuće protiv Danaca.

Bliži nam se reprezentativna stanka kada se nastavljaju ogledi u Ligi nacija, hrvatska reprezentacija ima na programu dvije utakmice.

Prva na red dolazi Austrija i to u glavnom gradu Beču, izabranici Zlatka Dalića u nedjelju 25. rujna od 18 sati igraju na stadionu Ernst Happel koji će prema najavama biti potpuno rasprodan.

Oko 50 tisuća navijača očekuje se na utakmici Austrijanaca i vatrenih, od čega će Modrića i društvo bodriti oko 20 tisuća naših navijača, javlja portal GOL.hr

Hrvatski nogometni savez je već rasprodao svoj kontigent ulaznica, ostalo je još 100-tinjak za utakmicu, hrvatski navijači su se snašli i kupili karte za ostale sektore na stadionu Rapida. 

Navijači vatrenih u Beč stižu iz svih dijelova Europe, a posebno iz Austrije, Njemačke i Švicarske, očekuje se i dobar broj iz Lijepe naše. Prije utakmice trebali bi se okupiti u korteu i krenuti prema poprištu događaja. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 2

FR
freeshooter
15:40 16.09.2022.

...iako je prva na redu Austrija 25.rujna, koju se nadam i vjrujem da ćemo dobiti, meni je ipak važnije da mi u onoj drugoj po redu utakmici 22.rujna u Maksimiru, dobijemo i razbijemo izravne konkurente Dance...ajmooo vatreni, ponos hrvatske...dajte nam te pobjede...

Avatar Manolique
Manolique
16:01 19.09.2022.

Naprijed momci i navijači samo hrabro i fer. Odati počast domaćinima kao i u Italiji prigodnim pozdravom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije