Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL BACIO OKO

Sprema se senzacija: Modriću u Real stiže legendarni napadač?

Real Madrid
Foto: Reuters
1/5
22.10.2018.
u 12:27

Zlatan Ibrahimović ima 37 godina, ali i dalje zabija. Ove je godine u MLS-u odigrao 26 utakmica i zabio 22 gola.

Real Madrid ovoga je vikenda izgubio od Levantea (2:1) i pritom oborio negativni rekord. Momčad koju vodi Julen Lopetegui bila je 481 minutu bez gola, što je najgori niz u povijesti kluba.

Klub Luke Modrića u potrazi je za napadačem, a strani mediji špekuliraju da bi mogao doći Zlatan Ibrahimović. Ibrakadabra trenutačno zabija za Los Angeles Galaxy u MLS ligi i Real bi ga doveo na zimu. 

Legendarni švedski napadač ima 37 godina, ali i dalje zabija. Ove je godine u MLS-u odigrao 26 utakmica i zabio 22 gola.

Osim toga, Real bi se riješio i trenera. Marca navodi da je u konkurenciji Santiago Solari koji vodi rezervnu momčad Reala, a spominju se Antonio Conte i Roberto Martinez.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Ključne riječi

Komentara 11

ZO
zoranos
12:55 22.10.2018.

Ja ne vjerujem da se ovo događa jednom Realu! Ode im najbolji strijelac i oni ne kupe nikoga - a mogu kupiti koga got žele izuzev 3, 4 igrača.

Avatar southman
southman
12:46 22.10.2018.

Još malo i ja ću kandidirati za Real ?

NI
Nini istrijan
15:38 22.10.2018.

I spanjolski tisak pise o tome kao i neki poznati blogeri sa vezama u Realu.Ja ipak mislim da i kad bi to bilo tocno Ibra nebi otisao u Real jer se on i njegova obitelj vrlo dobro osjecaju u LA-u. Ibra je vec od prije 5 godina dobio stalni boravak i ima investicije u nekretninama i bez obzira na placu u LA Galaxy koja je smjesna u odnosu na ono sto je zaradjivao u PSG-u ili Milanu on to nadoknadjuje mnogobrojnim reklamnim spotovoma,ucestvuje cesto kao gost u raznim emisijama i u kratko receno uziva u zivotu. Real ga je trebao traziti prije ali je politika Reala bila da se ne ulaze u nogometase starije od 30 godina i sada sa 37 godina bi to bila svakako velika i neocekivana senzacija.On ostaje u Galaxy!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije