Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šprajcer poručio Štimcu:

'Mislio sam da je bolji stručnjak, za njega vrijedi ona 'ku... o poštenju, vojska o skraćenju'

Neven Šprajcer
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
12.05.2015.
u 16:50

Nije mi jasno zašto Štimac nije govorio da je Istra Dinamova filijala dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi, naglašava Šprajcer

Trener Zadra Igor Štimac u Puli je napustio konferenciju za medije nakon što ga je trener Istre Igor Pamić izbacio iz takta optužbom da Zadru pomažu suci i da je na taj način osvojio 10 bodova.

Ipak, po povratku u Zadar Štimac je izjavio:

– Pamić zaboravlja da je Zadar izbacio iz lige s tri neregularna pogotka. Sada priča o utakmicama u Zadru protiv Osijeka i Istre, govori o nekim dvojbenim situacijama, a trebali su i oni i Osijek primiti sedam golova. Žao mi ga je, o čemu on priča... A oni su kao klub obična Mamićeva prćija. Meni je Igora žao, Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati nakon tri dana (Dejana Radonjića, op.a.). I još doda dvojicu. Stoga razumijem njegovu žalost. Govori o nama, a mi smo klub koji stvara, koji nema problema sa stavljanjem u zapisnik svojih mladih igrača. Nismo poput Istre ili Lokomotive, nosimo se sa svojim poteškoćama, prihvaćamo pogreške protiv nas i u našu korist, ali nismo licemjeri kao oni – kaže trener Zadra.

Direktor Istre, Neven Šprajcer, komentirao je danas za Regional Express Štimčeve izjave.

– Mislio sam da je Štimac ipak malo bolji stručnjak. Pa taj Dejan Radonjić je do sada postigao 16 golova, a koliko znam, Dinamo je za njega već dobio nekoliko ponuda iz inozemstva – rekao je Šprajcer i odgovorio na optužbe kako je njegov klub Dinamova filijala.

– Nije mi jasno zašto Štimac nije o tome govorio dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi. Da je tada govorio o tome, više bih ga respektirao. Ima, naime, jedna poslovica koja kaže ''nije bitno što netko kaže, nego tko to kaže'', a ima i ona čuvena ''kurve o poštenju, vojska o skraćenju'' – kaže Šprajcer.

>>Štimac: Žao mi je Pamića, Istra je Mamićeva prćija!

>>Štimac napustio konferenciju nakon burne rasprave s Pamićem!

Komentara 9

DU
Deleted user
17:05 12.05.2015.

Ne brini Nevene. Malo je ljubomoran i on bi htio biti Dinamova filijala. Ništa strašno.

LE
LeonardS
18:28 12.05.2015.

Javio se pravi i čestiti čovjek !!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:25 13.05.2015.

Ma svi su klubovi u HNL-u Dinamova filijala, pa kad će tome doći kraj. Dinamo je šampion po 10. put i to je svima trn u oku, a Mamić zna svoj pisao i odraduje ga savršeno, a kaj se Štimca tiće to je krimos na kvadrat i uvjek mu je neko drugi kriv, nisi ti za teenera odi bavi se sbojom PSK-om i šuti jer pojma o nogometu nemaš, a nema ti sad ni Sinovčića da podmaže suce !!!! Zadar u drugu ligu, a Osijek nek se bori za ostanak jer nam u HNL-u treba klub iz Slavonije, a vi Dalmatinci imate svoj Hajduk i Split imali bi i Šibenik da ga Hajduk nije financijski sj.bo !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije