Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEN PETROVIĆ

Sportski direktor Osijeka brzo 'ohladio' Dinamo, a o njegovom hit odgovoru svi pričaju

Alen Petrović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
07.12.2019.
u 13:44

Oni u ovom trenutku nisu na prodaju, mi stvaramo jak Osijek i za to nam trebaju kvalitetni igrači, a da je za takve kakvi su Žaper i Šutalo tržište zainteresirano, to je nešto na što ne možemo utjecati - naglasio je sportski direktor

U javnosti se sve češće pojavljuje priča o zanimanju Dinama za standardne U-21 reprezentativce i prvotimce Osijeka, Marija Žapera i Boška Šutala, a hit izjavom je odgovorom na tu temu sve nasmijao sportski direktor Alen Petrović.

- Što znači da ih Dinamo prati? Pa ja sam u mladosti pratio Pamelu Anderson, a ništa se nije dogodilo - rekao je kroz šalu Petrović, te ipak nastavio ozbiljnije:

- Ne samo njih, nego i neke druge naše igrače prati nekoliko uglednih inozemnih klubova. Eto, do sada to nismo obznanjivali, ali mi smo još ovog ljeta odbili Dinamovu milijunsku ponudu za Žapera. Što se Šutala tiče, njegova je sadašnja cijena pet plus, odnosno viša od pet milijuna eura.

- No, oni u ovom trenutku nisu na prodaju, mi stvaramo jak Osijek i za to nam trebaju kvalitetni igrači, a da je za takve kakvi su Žaper i Šutalo tržište zainteresirano, to je nešto na što ne možemo utjecati - naglasio je sportski direktor.

>>>> Pogledajte kako navijači Dinama čekaju karte za utakmicu sa Cityjem

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:06 07.12.2019.

Pa prate i komšije napredak demokracije u svakom segmentu u RH zato ih toliko i ima na ovom portalu jer kod njih svaki komentar ide na uredništvo koji ti ga neće odobrit osim ako ne pišeš u stilu : " presednik ( Vučić ) će iznaći najbolje rešenje po našu zemlju " i onda dobiš potvrdu odobrenja na kućni mail 🤣

Avatar rubinet
rubinet
14:46 07.12.2019.

"- Što znači da ih Dinamo prati? Pa ja sam u mladosti pratio Pamelu Anderson, a ništa se nije dogodilo". Neloša šala....

TA
tarzan
16:24 07.12.2019.

Naslovi su vam očajni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije