Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa podrška

Sportaši poslali poruke kaubojima: Idemo! Bez straha protiv Srbije

Sportaši
Foto: PIXSELL
12.01.2018.
u 18:24

Rukometni vratar Filip Ivić nije u kadru reprezentacije, ali je poslao poruku svojim prijateljima.

Izabranici Line Červara večeras će u prvom kolu EP-a, koje se održava u Hrvatskoj, igrati protiv Srbije. naši imaju ulogu favorita, a jedan od glavnih aduta na našoj strani bit će i publika u Spaladium areni.

Na tribinama će uz najglasnije navijače svoje mjesto naći i brojni poznati ljudi iz hrvatske: od političara, glazbenika, glumaca, a, naravno, i sportaša. Primjerice, jedan od njih je i nogometaš Mario Mandžukić, koji je iskoristio stanku u prvenstvu i odlučio bodriti kauboje.

 

Oni koji neće biti u Splitu, uoči susreta sa Srbijom poslali su poruku podrške.

"Hrvatskim rukometašima želimo puno sreće i uspjeha na @EHFEURO u Lijepoj našoj! Nogometna reprezentacija i cijela nogometna obitelj stoje uz vas! Iznad svih - #Hrvatska!", objavio je na Twitteru Hrvatski nogometni savez.

Nogometaš Ivan Perišić objavio je video na kojem je prikazano kako vozi prema milanskom aerodromu slušajući 'Lupi petama' od Prljavaca uz poruku: 'Ajmo, Kauboji!'

Rukometni vratar Filip Ivić nije u kadru reprezentacije, ali je poslao poruku svojim prijateljima.

"Sretno, ekipa", napisao je Ivić.

Javio se i boksač Filip Hrgović, kojem su u tijeku pripreme za sljedeći meč.

- Dečki, pozdrav iz Londona, tu smo, pripremamo moju treću profesionalnu borbu. Želim vam puno sreće večeras protiv Srbije na otvorenju Europskog prvenstva. Samo jako, glavu gore i bez straha. Znam da vi to možete i svi smo uz vas, poručio je Filip Hrgović!

 

 

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:41 13.01.2018.

10 Razlike!!! Reko sam i.kladio se!!😋😋😋😋👍👍👍👍👍

NV
NV
19:11 12.01.2018.

Kauboji? Tak bedast naziv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije