Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Sportaš (27) pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Tyler Skaggs
Foto: Pixsell/Reuters
1/2
02.07.2019.
u 07:38

"Tyler jest, i uvijek će biti, važan dio obitelji Angelsa. Naše misli i molitve su s njegovom suprugom Carli i cijelom njegovom obitelji", poručili su iz kluba.

Tyler Skaggs, 27-godišnji početni bacač američke bejzbolske momčadi Los Angeles Angels preminuo je u Teksasu gdje je s ekipom doputovao na ligašku utakmicu, objavio je klub u ponedjeljak. 

"S velikom tugom javljamo da je Tyler Skaggs ranije danas preminuo u Teksasu", navodi se u objavi u kojoj se ne navodi uzrok smrti.

"Tyler jest, i uvijek će biti, važan dio obitelji Angelsa. Naše misli i molitve su s njegovom suprugom Carli i cijelom njegovom obitelji", poručili su iz kluba.

Američka bejzbol liga (MLB) otkazala je utakmicu koju su Angelsi trebali igrati protiv momčadi Teksas Rangersa.

Policijska uprava u Southlakeu u saveznoj državi Teksas objavila je da su policijski službenici reagirali na poziv o muškarcu bez svijesti u sobi u hotelu Hilton.

Kada su policajci stigli u hotel Skaggs nije davao znake života i na mjestu je utvrđena smrt.

"U ovom trenutku se ne sumnja na nasilnu smrt", stoji u izjavi policije.

Skaggs je rodom iz Južne Kalifornije, a u ligi je debitirao 2012. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije