Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Splitu ponuđena utakmica protiv Gruzijaca u lipnju

\'10.03.2011., Zagreb - Kazaliste Kerempuh, predstavljanje knjige Ivan Gudelj Hajducka prica autora Blaza Duplancica. Slaven Bilic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakus/PIXSELL
16.03.2011.
u 22:10

Hrvatska reprezentacija nakon više od 14 godina mogla bi igrati kvalifikacijsku utakmicu u Splitu.

Naime, u posjetu dogradonačelnici Splita Anđelki Visković bili su izbornik Slaven Bilić, njegov pomoćnik Aljoša Asanović i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

– Razgovarali smo o tome da se lipanjska kvalifikacijska utakmica za EP 2012. protiv Gruzije igra u Splitu. Grad je iskazao spremnost da bude domaćin reprezentaciji, vrlo smo blizu dogovora – kazala je Viskovićeva.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Tot
22:37 16.03.2011.

nisu oni zaslužili gruziju....

KR
krekavac
23:01 16.03.2011.

Da sam na mjestu splićana ja bih ovu ponudu odbio, radije da ne igra reprezentacija na Poljudu, nego da igra sa slabašnom Gruzijom, ovo je provokatorska ponuda, sramota... JA SAM ZA AUTONOMIJU DALMACIJE!!!

OB
-obrisani-
00:12 18.03.2011.

ja sam za autonomija od Arbanas i Bibinje, vekovna albanska ognjista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije