Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VULIĆ ZADOVOLJAN

Split protiv Željezničara na 'generalki' za nastavak sezone

zoran vulić
08.02.2013.
u 11:29

– Imam još nekih dilema oko sastava za susret sa Zagrebom, ali vjerujem da će ih utakmica sa Željezničarom odagnati – kazao je Vulić

Na generalnoj provjeri uoči nastavka sezone Split će u Parku mladeži ugostiti sarajevski Željezničar (subota, 15 sati). Trener Zoran Vulić zadovoljan je odrađenim pripremama.

– Sve je bilo pozitivno, imali smo nekih viroza, ali sve drugo me čini zadovoljnim. U Turskoj smo imali odlične uvjete, ali ovdje smo u trenirali na kamenjaru, u Mravincima. To baš nije dobro, igrači se lakše ozljede, ali to je to. Baš nam nedostaje taj jedan teren za trening – rekao je Vulić.

Utakmica protiv Željezničara riješit će mu neke dvojbe koje ima oko udarne momčadi za nastavak prvenstva.

– Nećemo puno mijenjati, Željezničar će nam biti generalna provjera za nastavak sezone, za utakmicu protiv Zagreba. Imam još nekih dilema oko sastava, ali vjerujem da će ih utakmica sa Željezničarom odagnati. Startna utakmica uvijek je najteža, ali mi Zagreb čekamo na svom terenu i favoriti smo – kaže Vulić.

A Zajko Zeba, novi Splitov igrač, nastupit će protiv svog Željezničara.

– Pripreme su bile odlične, fizički smo spremni. Željo je u Bosni i Hercegovini kao u Hrvatskoj Dinamo, bit će to dobra utakmica. Ja sam profesionalac, moj klub je Split – kazao je Zeba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije