Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želje

Split bi za Europsku ligu stopera Ješu

Ješe Šarlija
VL
15.06.2011.
u 23:18

Davno je napustio HNL, no Vedran Ješe na vratima je Katalinićevog Splita.

Vedran Ješe (30), bivši reprezentativni stoper (odigrao je dvije utakmice za Hrvatsku kada je izbornik bio Zlatko Kranjčar) želja je nogometaša Splita koje čeka nastup u Europskoj ligi i sarajevskog Željezničara, piše scsport.ba.

Ješe je proljetnu sezonu proveo u grčkoj Kavali gdje se nije naigrao, a prije toga nosio je majicu Zagreba, Dinama, Inkera, Thuna, Olimpika iz Sarajeva...

Ključne riječi

Komentara 2

DE
derin
00:43 16.06.2011.

Nek europsku ligu igraju na maxiruglu, prodane duše.

DU
Deleted user
07:31 16.06.2011.

Vedra je dobar igrač. Sjećam se u 2-3 utakmice dok je igrao za Zagreb , bio je glavni režiser kad je Zagreb rasturao hajduka u splitu , nakon tih utakmica je i došao u dinamo , gdje nažalost nije dobio pravu šansu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije