Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJLANDSKI BOKS

Splićanka Lucija Bilobrk prvakinja Europe

Lucija Bilobrk
Foto: Vecernji.hr
1/3
07.07.2018.
u 00:30

- Presretna sam, zbog ovakvih stvari se trenira. Onaj osjećaj kada ti sudac podigne ruku i označi da si pobjednik, prvak Europe, jednostavno je neponovljiv - kazivala je Luce odmah nakon meča.

Hrvatska ima prvakinju Europe u tajlandskom boksu, 19-godišnja Splićanka Lucija Bilobrk u Pragu je u finalu, u kategoriji do 75 kg, deklasirala Slovenku Bojanu Šebenik, viceprvakinju svijeta.

- Bio je to sjajan meč, Luce je briljirala, bila je nevjerojatna. A ima tek 19 godina, ovo joj je prva seniorska godina - kaže trener Marko Žaja.

Lucija Bilobrk jedva je dolazila do riječi.

- Presretna sam, zbog ovakvih stvari se trenira. Onaj osjećaj kada ti sudac podigne ruku i označi da si pobjednik, prvak Europe, jednostavno je neponovljiv - kazivala je Luce odmah nakon meča.

Brončanim odličjem okitio se Muhamet Deskaj, bio je odličan u kategoriji do 63,5 kilograma, a na prvenstvu Europe još su nastupili junior Mario Cvitković (do 71 kg), te u seniorskoj konkurenciji Filipa Merćep (do 60 kg), Marija Bodač (do 63,5 kg) i Finko Barišić (do 71 kg).

- Svih šest naših boraca (pet ih je iz splitskog kluba Pit Bull, nap.a.) ostavilo je srce u ringu, to je ono što nas raduje - rekao je Žaja.

Iznimno zadovoljan odrađenim poslom hrvatskih boraca na prvenstvu Europe u tajlandskom boksu u Pragu bio je novi predsjednik saveza Mario Franić.

- Ovo je još samo jedna potvrda da imamo odlične borce, da se zbog njih isplati uložiti rad i trud, osigurati im uvjete za razvoj. Sretan sam što na početku mog mandata Hrvatska ima prvaka Europe - kaže Franić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije