Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Spezia dobila Sampdoriju, Getafe bolji od Elchea

Zagreb: Okupljanje zlatnih rukometaša olimpijaca povodom 15 godina od osvajanja olimpijskog zlata u Ateni
Matija Habljak/PIXSELL
11.01.2021.
u 23:15

Sampdoria je nakon današnjeg poraza 11. na sa 20 bodova, dok je Spezia 14. sa 17. Vodeći je Milan sa 40 bodova.

U zadnjoj utakmici 17. kola Serie A Spezia je sa 2-1 pobijedila Sampdoriju.

Povela je Spezia pogotkom Terzija u 20 minuti susreta, a samo četiri minute kasnije je izjednačio Candreva. Pobjednički pogodak za Speziju u drugom poluvremenu je s bijele točke u 61. minuti postigao N'Zola.

Sampdoria je nakon današnjeg poraza 11. na sa 20 bodova, dok je Spezia 14. sa 17. Vodeći je Milan sa 40 bodova.

Getafe dobio Elche

Nogometaši Getafea pobijedili su u ponedjeljak na gostujućem terenu Elchea sa 3-1, u utakmici 18. kola španjolskog prvenstva, dok je Betis sa 2-0 u gostima svladao Huescu. 

Elche je poveo u četvrtoj minuti pogotkom Raula Gutija, a Cucurella je izjednačio u 39. minuti. Getafe dolazi u vodstvo u 69. minuti, a strijelac je bio Jaime Mata. Pobjedu je Getafeu osigurao Angel pogotkom iz jedanaesterca u 86. minuti. 

Betis je do vodstva došao u u 78. minuti zahvaljujući pogotku Aisa Mandija, a pobjedu je klubu iz Seville donio Antonio Sanabrija pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Getafe je na 12. mjestu na ljestvici sa 20 bodova nakon 17 utakmica. Elche je nastavio niz utakmica bez pobjede i nakon šestog poraza nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 16 bodova. Betis ima sedam pobjeda i deseti je sa 23 boda, dok je Huesci ovo deveti poraz i zadnja je na ljestvici sa 12 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije