Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SVIH 11

Spektakularno, ali zasluženo priznanje: Modrić je u najboljoj momčadi desetljeća

La Liga Santander - Osasuna v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.01.2021.
u 17:56

Mjesto u vezno redu dijeli sa suigračem iz Real Madrida, Tonijem Kroosom te nekadašnjim rivalom iz Barcelone, Andresom Iniestom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zavrijedio je još jedno ogromno i cijenjeno priznanje. Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) uvrstio je Modrića u idealnu momčad proteklog desetljeća (od 2011. do 2020. godine).

Nakon što je u proteklom desetljeću osvojio čak četiri naslova Lige prvaka s Real Madridom, drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, sve tri najbolje nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u istoj godini (Uefa, The Best i Zlatna lopta) te još pregršt drugih individualnih i momčadskih priznanja i trofeja, Modrić je dobio i priznanje za svoj kontinuitet.

Mjesto u vezno redu dijeli sa suigračem iz Real Madrida, Tonijem Kroosom te nekadašnjim rivalom iz Barcelone, Andresom Iniestom. Ostatak momčadi pogledajte u fotografiji ispod.

Foto: IFFHS

Najboljih 11 prema IFFHS-u: Manuel Neuer - Philipp Lahm, Sergio Ramos, Virgil Van DijkMarcelo - Toni Kroos, Andres Iniesta, Luka Modrić - Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Lionel Messi.

Komentara 5

DI
Diesel
19:15 28.01.2021.

Auuuu,...ovo je doista tim tesetljeca, samo Ronaldo i Messi trebaju promjeniti strane.

RI
rikavac
22:02 28.01.2021.

Sve ok ali Toni Kros????? Nigdje veze

TO
Tomi
18:55 28.01.2021.

Logicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije