Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 241

Spektakularna najava borbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
1/3
05.08.2019.
u 21:14

Tih 14 minuta zapravo vam prođe vrlo brzo jer se stignete prisjetiti svega što se događalo u šampionskoj vladavini Stipe Miočića

Ostalo je još 12 dana do borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera na borilačkom spektaklu UFC 241, piše Fightsite.

I dok UFC čeka s objavom pravih najava, pojavila se jedna amaterska koju će zapravo sama promocija teško nadmašiti. Pogledajte ovo remek djelo borilačkih najava.

Video najava postavljena na YouTube kanalu AXIOM FILMS traje 14 minuta i u njoj se našlo apsolutno sve bitno što je vezano za borbu Miočića i Cormiera koja će se održati 17. kolovoza na UFC 241 priredbi u Anaheimu. 

Tih 14 minuta zapravo vam prođe vrlo brzo jer se stignete prisjetiti svega što se događalo u šampionskoj vladavini Stipe Miočića, koja je tako naglo prekinuta u srpnju prošle godine. Naravno, možete se prisjetiti i toga kako je Cormier došao do titule koju trenutno ima u svom vlasništvu.

Sve to montirano je izuzetno dinamično uz glazbu koja savršeno pristaje uz ono što je prikazano. Teško je samo si vizualizirati bolju najavu od ove napravljenu od strane UFC-a. A Countdown će se vjerojatno pojaviti tek krajem ovog ili početkom idućeg tjedna.

Do tada vam je ovo savršena prilika za odraditi pripremu. Ali moramo vas upozoriti, nakon što ovo pogledate, 12 dana će vam se čini nevjerojatno dugo.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:16 05.08.2019.

Dosadan predugačak amaterski uradak koji samo autoru ovih glupavih redaka može biti spektakularan.

WI
Winston
22:16 05.08.2019.

Nisam pogledao, ali kladim se da nijedna sekunda nije posvećena činjenici da mu je prljavi iskopao oči i 4 puta bio za to opomenut. Nadam se da će Stipe ovaj put biti pametniji i malog debelog prljavog smrada definitivno ne doživljavati kao prijatelja. Fatalna pogriješka u prvom meču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije