Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša košarkaška zvijezda

Spavao s više od 2000 žena, a sada ne želi seks prije braka

Lamar Odom
Foto: PA/Pixsell
1/4
13.12.2019.
u 13:33

Nekadašnja NBA zvijezda je nakon samo tri mjeseca veza zaprosio osobnu trenericu Sabrinu Parr

Bivši NBA košarkaš 40-godišnji Lamar Odom bio je oženjen s Khloe Kardashian, a svoju je karijeru upropastio ovisnošću o seksu, alkoholu i drogama. Kada ga je ostavila, bivši igrač LA Lakersa dodirnuo je rub.

Nekoliko se dana ludo zabavljao u jednom bordelu u Nevadi, a onda su ga našli drogiranog i bez svijesti. Liječnici su mu jedva spasili život, a u njegov oporavak uključila se i Khloe Kardashian koja je tada  povukla papire za razvod.

No kada se i nakon toga stvari nisu promijenile početkom 2016. definitivno je zatražila razvod. Nakon razvoda Lamar Odom je nastavio sa skandalima, ali izgleda da je razuzdanom životu došao kraj.

Naime, nekadašnja NBA zvijezda je nakon samo tri mjeseca veza zaprosio osobnu trenericu Sabrinu Parr. Bivši košarkaš je vezu shvatio vrlo ozbiljno te je odlučio suzdržati se od seksa prije braka, a to je potvrdila njegova zaručnica. 

- Ovo je prvi put u životu da je Lamar čist od droge te ovisnosti o seksu i pornografiji. Spasila ga je crkva i blisko prijateljstvo s pastorom, a ovo je način na koji želi pokazati podređenost Bogu. Ja nisam nimalo utjecala na njegovu odluku. Još se nismo seksali - otkrila je Sabrinu Parr. 

Lamar Odom tvrdi kako je spavao s više od dvije tisuće žena.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

 

Ključne riječi

Komentara 3

SV
stjepan v.
16:18 13.12.2019.

Sto vi bjelkinje vidite u Tim afrikancima?

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:37 13.12.2019.

Sad valjda više ni nemre...

PE
PetaGora
14:36 13.12.2019.

postao katolik... sad će napasti i snjegoviće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije