Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavljaju se

Lijepa gesta: HNS će darivati tajlandske dječake spašene iz pećine

Hrvatska reprezentacija
18.07.2018.
u 20:32

Mladi tajlandski nogometaši u srijedu su se, prvi put nakon što su spašeni, obratili javnosti

Hrvatski nogometni savez (HNS) darovat će 12 dresova novih svjetskih doprvaka tajlandskim dječacima koji su spašeni iz pećine u kojoj su bili zarobljeni 15 dana, objavila je naša krovna nogometna organizacija na svojem internetskom portalu.

"Po povratku hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Hrvatski nogometni savez i predsjednik Davor Šuker donijeli su odluku o slanju 12 dresova novopečenih doprvaka mladim nogometašima s Tajlanda, koji su krajem lipnja zbog monsunske kiše ostali zarobljeni u pećini", stoji u priopćenju HNS-a.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Mladi tajlandski nogometaši u srijedu su se, prvi put nakon što su spašeni, obratili javnosti.

"Hrvatskom nogometnom savezu drago je da se mladi nogometaši dobro oporavljaju te im daruje dresove u znak pažnje za tešku situaciju koju su proživjeli, kao nastavak pružene podrške iskazane čim se nesreća dogodila", zaključuje se u priopćenju iz HNS-a.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih

Hrvatska reprezentacija
1/74
Ključne riječi

Komentara 9

SB
sbullet
20:55 18.07.2018.

a na trenera su zaboravili

SS
S.Savić
22:27 18.07.2018.

lijepa gesta

AD
adrian
21:32 18.07.2018.

ne brinite, poslat će Šuker račun za dresove. ta pohlepna škrtica bi i majku prodala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije