Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Spartak Trnava i Anderlecht pokazat će što čeka Dinamo

20.09.2018.
u 14:39

Ima tu svakakvih klubova, od giganata do onih malo poznatih koji dosad nisu ostavljali veći trag u europskom nogometu.

Današnjim susretima Europske lige počinje to natjecanje u svojem novom izdanju, 48 momčadi u 24 utakmice u terminima od 18.55 i 21 sat kreće s nadama da će ostaviti nekakav ozbiljniji trag i polako gledaju prema nastavku ovog natjecanja na proljeće.

Ima tu svakakvih klubova, od giganata do onih malo poznatih koji dosad nisu ostavljali veći trag u europskom nogometu.

U tom velikom broju utakmicu nama je svakako najzanimljiviji susret skupine D u kojoj je naš predstavnik Dinamo, a osim njega igraju Spartak i Anderlecht. Belgijski klub zajedno s našim reprezentativcem Ivanom Santinijem isprobat će kako to izgleda u Trnavi, ujedno će i plavima pokazati što ih čeka u sljedećim utakmicama.

Svakako bi zanimljiv mogao biti dolazak Chelseaja u Solun na noge PAOK-u, a intrigira i kako će igrati RB Leipzig i Salzburg, dva bratska kluba za koja je bilo upitno mogu li uopće igrati u istom natjecanju.

>> Pogledajte i kako su Bjelica i Šunjić najavili Fenerbahce

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:42 20.09.2018.

Ništa posebno al dok god se svake godine iznova proda i ono malo što vrijedi nikad rezultata

AR
Artukovic
17:48 20.09.2018.

Zamislite da u lijepoj nasoj u finalu kupa zaigraju Lokomotiva i Dinamo.Upravo se to desava danas u EL. RB Leipzig i Salzburg koji imaju istog gazdu i istog sponzora.I ko se buni,skace na zadnje noge? Nitko,jer je to u nogometu posve normalno.Sad ce se javiti pametnjakovic i rec pa nisu u istoj lizi.Nisu,ali nije to ni nas kup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije