Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sparkassen kup

Vujović poludio na suce koji su jako pomagali Kielu i Füchseu

Veselin Vujović
Davor Javorovic/PIXSELL
10.08.2015.
u 07:00

Hrvatski kadeti izgubili su i drugu utakmicu na SP-u, od izabranika Hrvoja Horvata bolja je bila Rusija (30:29)

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su četvrto mjesto na vrlo jakom Sparkassen cupu u njemačkom Ehingenu. U susretu za treće mjesto bolje su bile berlinske "lisice" Füchse sa 27:26. Zanimljivo je da su i tu utakmicu, baš kao i onu dan prije protiv Kiela sudila njemačka braća blizanci Marcus i Andreas Pritschow, koji su obilato vukli i pomagali njemačkim klubovima.

Veselin Vujović bio je poslije Kiela ljutit kao ris, a jučer je čak morao ući na parket nakon što je Luka Šebetić poslije jednog sudara s Petrom Nenadićem ni kriv ni dužan dobio crveni karton. No, Vujini protesti nisu pomogli.

– Naravno da sam tužan i razočaran jer nije lijepo završiti turnir porazom. Željeli smo silno broncu, ali nije išlo. Bio je dogovor da posljednji napad ja šutnem, ali sam produžio loptu do neiskusnog Vukića i prilika je propala – rekao je Luka Stepančić.

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Pavlović s četiri te Šušnja, Stepančić i Vučić s po tri pogotka.

>> Plinari ponizili Goppingen sa 33:18, ali Duvnjakov Kiel nisu mogli

Komentara 1

VT
veliki tamburaš
13:09 10.08.2015.

Bravo dečki biti če dana za megdana i uzvrata ali u našoj Areni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije