Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan posao

Španjolski prvoligaš doveo 16 igrača, a platio samo trojicu

Sergi Samper
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.09.2016.
u 10:17

Najzaslužniji su menadžer Paco Jimenez i klupska politika. Naime, neki europski klubovi odlučili su mlade igrače poslati u Granadu kako bi stjecali iskustvo

Ljetni prijelazni rok je završio. Igračke križaljke su složene i momčadi spremnije mogu krenuti u nastavak sezone. Neki veliki i višemilijunski transferi ovog su puta izostali, ali da sve ne prođe u revijalnom tonu pobrinuo se Jose Mourinho koji je na Old Trafford doveo kapitalca za rekordnih 105 milijuna eura.

Francuski nogometni reprezentativac Paul Pogba ponovno je igrač Manchester Uniteda.

Bivši vezni igrač Juventusa potpisao je petogodišnji ugovor s Unitedom uz tjednu plaću od 320.000 eura.

No, sjajan posao u ovom prijelaznom roku napravila je španjolska Granada. Andaluzijski prvoligaš doveo je 16 igrača, a platio je samo trojicu i to manje od devet milijuna eura.

Najzaslužniji su menadžer Paco Jimenez i klupska politika. Naime, neki europski klubovi odlučili su mlade igrače poslati u Granadu kako bi stjecali iskustvo.

Tako su u klub došli Sergi Samper iz Barcelone, Jeremy Boga iz Chelseaja, Andreas Pereira iz Uniteda, Jon Toral iz Arsenala...

U Granadi zadovoljno trljaju ruke. Osim što su svoju svlačionicu ispunili talentima, ovog su ljeta prodali trojicu igrača i zaradili 31,5 milijun eura. Warfordu su prodali Isaaca Successa za 15 milijuna, Rubén Rochina je otišao u Rubin za 10 milijuna, dok je Jhon Córdoba završio u Mainzu za 6,5 milijuna eura.

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
01:21 02.09.2016.

e ovo je posel,a ne mamici prodaju sve i onda opet ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije