Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IH ŠTEDIO

Španjolski novinar žestoko napao Barcelonu zbog Rakitića: Maltretiraju ga!

Ivan Rakitić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
03.10.2019.
u 17:35

Rakitić je cijelo ljeto bio povezivan s mnogobrojnim klubovima, a česte su bile njegove priče o odlasku u Juventus, PSG, Bayern i ostale velikane europskog nogometa, ali je ostao u Barceloni jer je smatrao kako može odgovoriti Valverdeovim zahtjevima

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ostao je na klupi u utakmici Lige prvaka između njegove Barcelone i milanskog Intera koja je završila pobjedom španjolske momčadi 2-1.

Naš veznjak treći put ove sezone je ostao na klupi kao zamjena, a protiv Villarreala u prvenstvu prošli tjedan nije bio ni u zapisniku. Odigrao je tek 166 minuta od mogućih 810 (tek 20%), a nakon što je prošle bio standardni član prvh 11, od početka nove sezone samo jednom bio je u početnoj postavi. Trener Ernersto Valverde u veznoj liniji više koristi nizozemsko čudo od djeteta Frenkiea de Jonga te Brazilca Arthura

Urednik emisije "El Larguero" Manu Carreño s Cadena SER radia odlučio je stati u obranu Hrvata. 

- Nemoguće je više maltretirati igrača od toga kako to rade Rakitiću. Istina je da je skupa postava s De Jongom, Busquetsom... Ali Rakitiću kao da pokazuju vrata svakih 15 dana. Drugačije bi bilo da igra loše, ali Rakitić, koji ne igra uvijek za desetku, rijetko odigra za ocjemu manju od 7,5 ili osam - slikovito je opisao Carreño.

S njim se očito slaže i supruga našeg igrača. Raquel je objavila fotografiju tog teksta i napisala:

Foto: Instagram/Raquel Mauri

- I bez obzira na to ti, Ivane, ne spuštaš ruke. Primjer si postojanosti, mudrosti i profesionalnosti. Zbog svega toga te volim. Velik si i to nitko ne može promijeniti - napisala je.

Podsjetimo, Rakitić je cijelo ljeto bio povezivan s mnogobrojnim klubovima, a česte su bile njegove priče o odlasku u Juventus, PSG, Bayern i ostale velikane europskog nogometa, ali je ostao u Barceloni jer je smatrao kako može odgovoriti Valverdeovim zahtjevima. 

>>> Pogledajte što je navijačica Cityja napravila navijačima Dinama u Manchesteru

Ključne riječi

Komentara 3

PE
PetrusManus
19:18 03.10.2019.

Ma baš ga briga, dok lova sjeda može i on sjediti na klupi, a trener je mutav, to se vidi po igri Barce

Avatar jumanji
jumanji
19:39 03.10.2019.

na treneru je da odluči tko će igrati i tko neće.

DI
Direkt
19:15 03.10.2019.

Vječito nas maltretiraju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije