Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI PASTI DOGOVOR?

Španjolski mediji: Niko Kovač je u pregovorima s Real Madridom

AS Monaco, New Football Coach Niko Kovac
Foto: Mandoga Media/DPA/PIXSELL
1/2
22.07.2021.
u 11:09

Izbrisao je Kovač tako špekulacije da je loš trener koje su mu se predbacivale nakon par lošijih partija u Bayernu, a o kvaliteti Hrvata sve znaju i u Real Madridu

Hrvatski nogometni stručnjak  Niko Kovač oduševio je Kneževinu. AS Monaco je procvjetao' pod njegovom dirigentskom palicom, a to je jasno cijelom nogometnom pučanstvu.  Izbrisao je Kovač tako špekulacije da je loš trener koje su mu se predbacivale nakon par lošijih partija u Bayernu, a o kvaliteti Hrvata sve znaju i u Real Madridu. 

Naime, španjolski gigant će svog napadača Luku Jovića vjerojatno opet dati u ruke baš Niki Kovaču. 

Podsjetimo, Jović je Kovaču u poodu na Njemački kup s Eintrachtom iz Frankfurta bio jedan od ključnih faktora u tandemu s našim Antom Rebićem. Sada ga srpski napadač opet treba da ga 'digne iz mrtvih', no pitnje je - na koji će ga način Real pustiti? Platili su za njega 60 milijuna eura koji im se definitivno nisu isplatili, a Monaco sigurno ne misli dati ogromne cifre. Možda se nađu 'na pola puta' i dogovore posudbu, tko zna. Španjolski mediji nisu otkrili što će se dogoditi.

Ne bi to bilo prvi puta da je Kovač zainteresiran za dovođenje Jovića jer mu je to bilo u planu još prošle sezone. 

Jovića mnogi nazivaju najgorim transferom u povijesti Real Madrida, ali možda je Kovač trener koji zna kako iz mladog Srbina izvući ono najbolje, a ionako je Carlo Ancelotti već prekrižio ovog 23-godišnjaka.

- Kovač je trener koji mi je pokazao pravi put i promijenio moju karijeru - govorio je svojedobno mladi srpski napadač kojemu bi i sad dobro došlo da ga čvrsta Nikina ruka uzme pod svoje, osobito nakon punjenja tabloida kako je to činio posljednjih godina.

 

Komentara 7

IC
icro
11:25 22.07.2021.

Ja ništa razumio nisam. Preuzima li Kovač Real ili Jovic dolazi u Monako. Ili ništa od toga.

HR
hrvat123
11:14 22.07.2021.

pa i za Modrica su Spanjolci prvu sezonu govorili i pisali da je najgore kaj je Real kupio ikad a ispostavilo se da je Modric ipak nesta najbolje kaj je Real ikad kupio

Avatar majkuvam
majkuvam
16:18 22.07.2021.

Malo me čudi da za ovakav natpis ne tražite premium članarinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije