Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON CHELSEAJA

Španjolski mediji razočarani: Pogledajte što pišu o Modriću

Football Soccer - Real Madrid v Manchester City - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 4/5/16 Real Madrid's Luka Modric looks dejected after a missed chance Reuters / Sergio Perez Livepic EDITORIAL USE O
Reuters/PIXSELL
28.04.2021.
u 08:33

Madriđani u subotu dočekuju Osasunu, a već u srijedu igraju uzvrat kod Chelseaja

U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Real Madrid i Chelsea su na stadionu Alfredo di Stefano odigrali 1:1.

Trener Chelsea Thomas Tuchel smatra da je njegova momčad zaslužila pobijediti u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka no da je zbog nedostatka sreće Real Madrid izvukao 1:1, dok je Realov trener Zinedine Zidane poručio da su njegovi igrači "preživjeli" ali da će idući tjedan otputovati na uzvrat po pobjedu.

Ipak, španjolski mediji nisu oduševljeni remijem, a posebno su pod povećalom imali Luku Modrića.

- Od početka je tražio suradnju s Benzemom i nije se komforno osjećao. Chelsea ga je zagušio kad god bi nastojao ući u kontinuitet. Djelovao je iscrpljeno i teško da je uživao u ovoj utakmici - opisala je Marca.

Madriđani u subotu dočekuju Osasunu, a već u srijedu igraju uzvrat kod Chelseaja.

>> Večernjakova desetka: Nika Fleiss

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije