Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PREOKRETA REALA

Španjolski mediji opet očarani Modrićevom igrom: Pogledajte što su napisali

(SP)SPAIN-VALENCIA-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-VALENCIA CF VS REAL MADRID
XINHUA/XINHUA/PIXSELL
20.09.2021.
u 11:00

Luka Modrić je igrao do 68. minute, a Real je bez poraza u 23 utakmice zaredom

Nogometaši Reala pobijedili su u 5. kolu Primere u gostima Valenciju s 2-1, iako su do 86. minute gubili s 0-1. Valencia je povela u 66. minuti golom Huga Dura i taj gol bi doveo momčad s Mestalle na vrh ljestvice. No, Kraljevski klub je u sjajnoj završnici došao do pobjede. Prvo je u 86. minuti izjednačio Vinicius Junior, a Brazilac je dvije minute kasnije asistirao Karimu Benzemi za trijumf.

Luka Modrić je igrao do 68. minute, a Real je bez poraza u 23 utakmice zaredom.

Hrvatski kapetan bio je još jednom briljantan. Treba uzeti u obzir da je ovo razdoblje kada se vraća nakon ozljede i kada ima već 36 godina na leđima, a ovakve predstave ne rade niti puno mlađi od njega.

- Za Modrića nema odmora, on je i dalje duša ovoga Reala. Kontrolirao je loptu jako dobro, bez obzira na pritisak Valencije. Igra Reala je onakva kakvom je započne hrvatski čarobnjak - piše španjolski list Marca.

Na ljestvici vodi Real s 13 bodova, drugi je Atletico s 11, a treća Valencia s deset.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
06:47 21.09.2021.

Luka naj manje zaradjuje u Realu!? A carobnjak? Mozda zato jer isplacuje one ukradene pare nazad?

DU
Deleted user
11:13 20.09.2021.

Znači, Valencija zabila u 66. minuti, Modrić izažao u 68., onda je došlo do preokreta i Real zabio 2 komada, a Luka je čarobnjak. Valjda jer je čarao s klupe.

5S
5simo
13:48 21.09.2021.

Luka je nekad davno bio odličan igrač, ali sada nema što tražiti u reprezentaciji skupa s njegovim patronom Dalićem i ćukicom Kovačićem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije