Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO UGOVOR

Španjolski mediji: Mourinho na kraju sezone napušta Real!

Jose Mourinho (1)
Screenshot
11.03.2013.
u 19:11

Čini se da se priprema povratak Josea Mourinha u Premierligu. Španjolski mediji tvrde da će Portugalac trener Reala biti još samo do kraja sezone.

Već neko vrijeme traju špekulacije o tome, a nove informacije donosi Cadena SER. U članku koji je prenio i AS navodi se da su Mourinho i predsjednik Reala Florentino Perez još u siječnju tajno potpisali novi ugovor. Prema njemu Mourinhov posao u Realu završava finalom Kupa kralja ili eventualnim finalom Lige prvaka.

Oglasio se i Harry Redknapp koji smatra da bi se Mourinho sljedeće sezone vrlo lako mogao vratiti u Chelsea, klub koji je vodio tri godine.

– Ako odluči napustiti Real, može otići u samo dva kluba. A jedan od njih je Chelsea. Ako Rafael Benitez napusti trenersko mjesto, Mourinho će biti prvi favorit za povratak u klub u kojem navijači još uzvikuju njegovo ime – napisao je Redknapp u kolumni za The Sun.

Komentara 2

ZG
ZGexil
20:29 11.03.2013.

ma kakav chelsea? jedini mourinhov put moze voditi samo preko zagrebackog dinama. na toj stanici bi naucil kaj do sada

YU
yututu
23:29 11.03.2013.

To je dobro, time je i Luki osigurano uhljebljenje -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije