Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO OD DJETETA

Španjolski mediji: Francuski 'klinac' može ubrzati Modrićev odlazak iz Reala

Internazionale v Real Madrid - UEFA Champions League - Group D - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop/PRESS ASSOCIATI
07.05.2022.
u 18:23

"Igre koje prikazuju Camavinga i Valverde pokazuju da će biti života poslije Modrića i Kroosa. To bi moglo ubrzati postupak njihovog odlaska ili ga, u najmanju ruku učiniti manje bolnim", piše u Marci

U subotnjem tiskanom i digitalnom izdanju španjolskog lista Marca izašao je već tradicionalni tekst u kojem se pred kraj sezone pitaju o budućnosti Real Madrida i kadra kraljevskog kluba.

Naravno, na temu dnevnog reda je došao i vezni red te se, unatoč činjenici da sva trojica i dalje igraju sjajan nogomet, dovelo u pitanje i stanje 30+ ekipe, Modrića, Kroosa i Casemira, naročito prve dvojice prema španjolskom listu.

Najveći razlog ovog argumenta što je Real u sve tri izrazito zahtjevene utakmice (PSG, Chelsea i Man. City) preokrenuo rezultat kad je u igru ušao Edouardo Camavinga, nevjerojatni 19-godišnji francuski veznjak koji je ovog ljeta pristigao iz Rennesa.

"Igre koje prikazuju Camavinga i Valverde pokazuju da će biti života poslije Modrića i Kroosa. To bi moglo ubrzati postupak njihovog odlaska ili ga, u najmanju ruku učiniti manje bolnim", piše u Marci.

"Valverde, Camavinga i Vasquez spremni su iskoračiti u glavne uloge u idućoj sezoni", dodaje španjolski list.

Edouardo Camavinga ima ugovor s Realom do ljeta 2027. godine, a Transfermarkt se njegov vrijednost procjenjuje na 55 milijuna eura. 

Komentara 5

RA
radolizem
19:42 07.05.2022.

Jedino što je bitno, uz Modrićevu karijeru, veže se uz tri utalmice - Maroko, Kanada i Njemačka (Španjolska). Dakle, samo 3 utakmice. ako te 3 utakmice pobijedimo i Luka dobro odigra, slobodno može u mirovinu.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
19:19 07.05.2022.

Nitko ne može ubrzati Modrićev odlazak iz Reala. Modrić će otići kada on bude htio.

JU
JustinCase
19:27 07.05.2022.

Modric pomaze Realu samo kad ne igra. Bez njega srednji red brze i preciznije salje loptu napadacima. Vidjelo se protiv Sitija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije