Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija
Povratak na članak

Španjolski izbornik najavio napadačku igru protiv Hrvatske

Kod mene nedodirljivih prvotimaca ima malo. Ovo je momčad kojoj svi igrači trebaju pridonositi - odgovorio je Luis Enrique

Komentari 4

MA
Marsijanac
16:39 09.09.2018.

Gledao sam Spanjolsku protiv Englezera. Brzi su i svi tehnicki odlicno potkovani . Od nasih na toj razini su samo Modric, Rakitic , Kovacic i Brozovic. Spanjolci su u potpunosti kontrolirali utakmicu i steta sro nisu zabili jos par komada. Majstori su tika-take. Ako mi budemo igrali kao protiv Portugala lose nam se pise.

VL
FR
Frapin
13:57 09.09.2018.

Živi bili pa vidjeli hiii hiii 😂😂😂😂

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:53 09.09.2018.

Španjolski izbornik najavio napadačku igru protiv Hrvatske svjestan da ova balkanska škvadra nisu oni najbolji i največi svjetski prvaci iz kulturne Francuske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.