Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 36:26

Španjolska razbila Sloveniju i osvojila prvo mjesto u skupini

Spain - Slovenia
Foto: Reuters
1/5
19.01.2017.
u 23:41

Vlasnici srebra s posljednjeg europskog prvenstva već su na poluvremenu imali osam golova viška (18:10), a svoju dominaciju nastavili su i u drugom dijelu za konačnih +10 (36:26).

U posljednjem susret petog kola B skupine svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj, reprezentacija Španjolske je pobijedila Sloveniju 36:26 upisavši i petu pobjedu u skupini.

Bio je to dvoboj za prvo mjesto u skupini, međutim protekao je bez previše neizvjesnosti. 

Vlasnici srebra s posljednjeg europskog prvenstva već su na poluvremenu imali osam golova viška (18:10), a svoju dominaciju nastavili su i u drugom dijelu za konačnih +10 (36:26).

'Furiju' su do pobjede predvodili David Balaguer sa sedam i Valero River sa šest golova. Odličan je bio i vratar Rodrigo Corales sa 12 obrana.

U slovenskim redovima najefikasniji su bili Gašper Marguc sa šest i Jure Dolenec sa četiri gola. 

>> Božić-Pavletić zbog ozljede propušta ostatak SP-a, evo koga je Babić pozvao umjesto njega

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije