Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na rubu bankrota

Španjolska liga planira uvesti financijska ograničenja za klubove

'Real Madrid\'s players and Lassana Diarra (C) react against Barcelona\'s players and captain Carles Puyol (3rd R) during their Champions League semi-final first leg soccer match at Santiago Bernabeu
'SERGIO PEREZ'
21.06.2011.
u 22:50

Vodstvo španjolske nogometne lige namjerava uvesti pravila kojima će kontrolirati trošenje klubova

- Studija o španjolskoj nogometnoj ligi pokazala je da nam nogomet klizi u ekonomsku komu. Predložena pravila su u skladu s Uefinom regulacijom koja stupa na snagu od iduće sezone, a koja će spriječiti klubove da troše više od svojih mogućnosti - istaknuo je čelnik Primere Jose Luis Astiazaran.

- Španjolski nogomet mora doći u stanje likvidnosti, neki potezi bit će nepopularni, ali nužni su za odravljenje nogometa - kaže Astiazaran.

Vodstvo Primere ustanovit će odbor neovisnih profesionalaca koji će pročešljati račune svih klubova i upozoriti na one koji ne posluju ispravno.

Moguće kazne su oduzimanje bodova i li oduzimanje licencija za one najgore. O uvođenju pravila glasovat će se 12. srpnja na skupštini lige, a budu li prihvaćena postupno će se uvoditi u razdoblju od sljedeće tri godine.

Komentara 2

DA
darkobbb
22:31 22.06.2011.

ako dode do toga ode real u k.... ionako je vec godinama ali onda ce ga barca pokopat sljedecih 10g :)

MA
Majur
13:32 23.06.2011.

Ajd da vidim i to cudo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije