Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE INFORMACIJE

Španjolci tvrde da Real prodaje Modrića, otkriveno je i za koliko milijuna!

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.02.2020.
u 08:07

Kao objašnjenje odluke o razlazu Reala i Modrića navodi se činjenica da će hrvatski veznjak uskoro napuniti 35 godina i da ga može zamijeniti mladi Federico Valverde.

Da će Real Madrid na ljeto prodati Luku Modrića, španjolski mediji često su pisali, no portal Don Balon sada ide i korak dalje. Ovaj izvor tvrdi da se zna i cijena koju će predsjednik Reala Florentino Perez tražiti za hrvatskog kapetana, a ona iznosi 30 milijuna eura.

To je dvostruko više nego na Transfermarktu budući da ova popularna stranica vrijednost Modrića procjenjuje na 15 milijuna eura. Podsjećamo, Modrić je 2012. godine došao u Real za 40 milijuna eura.

Kao objašnjenje odluke o razlazu Reala i Modrića navodi se činjenica da će hrvatski veznjak uskoro napuniti 35 godina i da ga može zamijeniti mladi Federico Valverde. 

Mediji su proteklih tjedana pisali da će milanski Inter na ljeto opet krenuti po hrvatskog kapetana.

A spominjao se i Inter iz Miamija, na čijem je čelu slavni nogometaš David Beckham. On je progovorio o nogometašima koje želi dovesti u MLS ligu.

– Ako se otvori mogućnost da dovedemo igrače kao što su Cristiano Ronaldo ili Messi... Divim se obojici. Bit će sjajno ako uspijemo dovesti nekoga poput njih – rekao je Beckham.

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
Zeton
08:49 28.02.2020.

Luka polako završava svoju nogometnu karijeru i toga je svjestan. Još možda ovu sezonu odigra na višem nivou i počet će karijeru graditi u drugoj sferi. Igrajući za hrv nogom reprezentaciju zajedno sa ostalim suigračima stvorio je temelje jednoj najboljihh nogometnih reprezentacija svijeta. Gotovo zvuči nevjerojatno da tako jedna mala zemlja kao naša je uz bok velikih i bogatih zemalja. Nadam se da će biti pameti da se tako i nastavi.

PR
PrivatizacijskaKomunjara
17:43 28.02.2020.

Ovakav spomenik mu treba podici ,covjek koji ima muda a ne Ronaldo sa nacrtanim , doprinos promociji zemlje se mjeri u milijardama ,ali mi to nismo iskoristili , nego smo ga prije prvenstva vukli po sudovima da sto losije odigra ,u inat je odigrao i doveo Thompsona na trg ,pa su morali mikrofone iskljucivat ,bas me zanima tko je naredio to ,i u kojoj loži sjedi

Avatar southman
southman
09:18 28.02.2020.

Luka može ako želi u Serie A trajati još 2-3 sezone. Bilo bi lijepo da karijeru završi u Juveu. Osim ako Inter ne proda Broza pa da ga Luka zamijeni. U paru sa Eriksenom kojeg poznaje iz Totenhama bi bili strašan tandem. Isto kao sa Pjanićem u Juveu. Osim ako ne želi u mirovinu u SAD-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije