Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iŠČEKIVANJE

Španjolci strahuju zbog Modrića: Luka glavna tema u Madridu

Modrić
Foto: Reuters
1/7
28.02.2018.
u 20:59

- Čak i dobiju zeleno svjetlo za put u Paris, teško je očekivati da će sva trojica zaigrati od prve minute. Mogućnost da zaigraju Kroos i Modrić je vrlo mala - piše Marca.

Luka Modrić propustio je i četvrtu utakmicu Reala u nizu (Betis, Leganes, Alaves, Espanyol) zbog ozljede bedrenog mišića. Očekivalo se da bi hrvatski veznjak mogao danas odraditi prvi trening nakon pauze, no to se nije dogodilo.

Iako je trener kraljeva Zinedine Zidane otkrio da Luka naporno radi da bi se vratio na teren, kao i Marcelo te Toni Kroos, koji su također izvan stroja, Španjolci strahuju da će propustili Realovu utakmicu sezone protiv PSG-a.

Zidane se nada će Modrića imati na raspolaganju za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a u kojoj njegova momčad brani 3:1, no sigurno je da neće požurivati Lukin oporavak, jer to bi samo moglo pogoršati ozljedu.

Modrić
1/22

- Čak i dobiju zeleno svjetlo za put u Paris, teško je očekivati da će sva trojica zaigrati od prve minute. Mogućnost da zaigraju Kroos i Modrić je vrlo mala - piše Marca.

Liga prvaka ostala je jedina nada Realu da spasi sezonu, jer u prvenstvu im Barcelona bježi 14 bodova, dok su iz Kupa kralja već ispali. Zato bi neigranje Modrića u uzvratu protiv PSG-a bio uistinu veliki udarac za kraljeve.

Komentara 14

AR
Artukovic
08:28 01.03.2018.

Nevjerojatno mi je citati komentare pune negative, i to o nasem najboljem igracu u povjesti.A sta ste vi dalmatinci mislili da ce grist ruku koja ga nahranila? Naivci.....

KA
kajinx
14:33 01.03.2018.

Važna vijest za ove negativce: Timočanin pobjedio Timok 1:0! Nažalost, Sinđelić je na 13-om mjestu.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:00 28.02.2018.

Pa i PSG-u je ozlijeđen Neymar kaj im je ključni igrač !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije