Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bila prava konkurencija

Španjolci i dalje tvrde: Mandžukić je izgubio živce, Atletico već ima spremnu sjajnu zamjenu!

Mario Mandžukić
Foto: nph/Victor Blanco
04.02.2015.
u 17:58

Mandžukić je ove sezone odigrao već 29 utakmica za Atletico i zabio 18 golova te je najbolji klupski strijelac

Tijekom siječnja španjolski mediji nekoliko su puta pisali o mogućem transferu Marija Mandžukića, a hrvatski reprezentativac to je demantirao na društvenim mrežama. No, ni to nije zaustavilo Španjolce koji i dalje tvrde da je postao nervozan i nezadovoljan. Uz to, donijeli su i informaciju da Atletico već ima zamjenu.

"Ako Mandžukić na ljeto odluči napustiti Atletico, njegova zamjena biti će Edison Cavani. Novinar Juan Gato objavio je to još prije nekoliko dana i tvrdi da je Mandžukić jako uzrujan što je od dolaska Torresa mnogo utakmica započeo na klupi i najozbiljnije razmišlja o napuštanju kluba. Hrvatski nogometaš se gubi, iako je najubojitiji napadač. Arsenal i Manchester City pokazali su najviše interesa za njega, piše Punto Pelota.

Mandžukić je ove sezone odigrao već 29 utakmica za Atletico i zabio 18 golova te je najbolji klupski strijelac. Teško je zato zamisliti da bi ga se Atletico htio riješiti, ali španjolski mediji uporni su u tvrdnji da Torres kao miljenik navijača mora dobiti određenu minutažu, a da to Mandžukiću smeta...

>>Simeone nahvalio Mandžukića: Ovo mu je najbolja utakmica za Atletico!

>>Pogledajte Mandžin potez zbog kojeg su igrači Eibara krenuli u fizički obračun s njim

Komentara 26

Avatar Melankolija
Melankolija
18:19 04.02.2015.

Samo vi kakite, a Mandzo zabija. Mario, fokus na sport i uzivaj, sve ostale pusti neka laprdaju. Na dobrom si mjestu i sve je jos ispred tebe. Bog.

PR
provokatorica
18:21 04.02.2015.

Da, baš će Atletico potrošiti hrpetinu para na Cavanija.

BR
BROCO
19:21 04.02.2015.

Bilo bi ljepo da ga ostavite na miru , mislim da nije to zasluzio Mandžo svojim igrama gdje god je bio , zavist jal ili nesto drugi jer malo ih se moze pohvaliti takvom karijerom i sve sto je napravio napravio je svojim radom i zalaganjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije