Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan mlade Furije

Španjolci hvale Dinamovu zvijezdu: 'Dani Olmo je kralj'

Dani Olmo
Foto: Gtres/Pixsell
1/6
11.09.2019.
u 09:31

Olmo je još jednom opravdao povjerenje izbornika Luisa de la Fuentea koji ga je drugi susret u nizu postavio za kapetana mlade Furije

Dani Olmo odigrao je još jednu briljantnu utakmicu za mladu španjolsku reprezentaciju. Dinamova je zvijezda u kvalifikacijskom dvoboju za EP igrača do 21 godine zabila dva gola u pobjedi Španjolske nad Crnom Gorom (2:0).

Olmo je još jednom opravdao povjerenje izbornika Luisa de la Fuentea koji ga je drugi susret u nizu postavio za kapetana mlade Furije.

Dani Olmo
1/5

- To je velika odgovornost, poruka da svi moramo ići kao jedan, baš kao što je bilo u prošloj generaciji. To je ključ - kaže Dani Olmo.

Španjolski mediji ističu sjajnu igru mladog dinamovca, a Marca ga je nagradila s tri zvjezdice. Izabran je za igrača utakmice, a ugledni sportski dnevnik mu je posvetio i naslov: 'Dani Olmo je kralj'.

Dinamova zvijezda igra u velikoj formi, a osim sjajnih igri u plavoj majici odlično igra i u nacionalnom dresu. Za Španjolsku je zabio šest golova u zadnja tri mjeseca.

Na EP-u je suparničku mrežu tresao protiv Belgije i Francuske, a u finalu je zabio Njemačkoj (2:1) za naslov europskog prvaka.

Sjajnu seriju nastavio je u kvalifikacijama za Euro, prvo je zabio za pobjedu kod Kazahstana (1:0), a sada i oba gola protiv Crne Gore. 

>> Pogledajte što Dinamov trener Nenad Bjelica kaže na ždrijeb skupine LP-a

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marsijanac
18:48 11.09.2019.

Ma decko vrijedi i vise od 40 milijuna. Coric je bio veci talent od Vlasica i Olma, ali sto mu to vrijedi kad u glavi nema sve usptavljeno kako treba. Tu se treba prisjetiti i razlike izmedju Dudua i Sammira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije