Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA 40 GODINA

Španjolac želi među NBA prvake kod svoga brata...

Pau Gasol promotes his new book 'Under the Hoop'
OFA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
10.12.2020.
u 12:10

Posljednje utakmice u NBA ligi Pau Gasol je odigrao u Milwaukee Bucksima, u koje je stigao u ožujku 2019. Odigrao je samo tri utakmice te je ozlijedio lijevi gležanj

Iako ima 40 godina i nije igrao od ožujka 2019., španjolski košarkaški centar Pau Gasol nada se da bi mogao nastaviti NBA karijeru u Los Angeles Lakersima zajedno sa bratom Marcom Gasolom, koji je nedavno pojačao NBA prvake. 

Pau Gasol je s Lakersima osvojio dva naslova prvaka 2009. i 2010. godine, kada je momčad predvodio Kobe Bryant. 

- Vrijeme provedeno u Lakersima bilo mi je jedno od najljepših u karijeri, a sada bi bilo još posebnije jer bih igrao zajedno sa bratom. Ako bi mi se pružila prilika odmah bi pristao, ali želim igrati i znati da sam potreban momčadi. Sjedenje na klupi me ne zanima - izjavio je Pau Gasol za američke medije.

Posljednje utakmice u NBA ligi Pau Gasol je odigrao u Milwaukee Bucksima, u koje je stigao u ožujku 2019. Odigrao je samo tri utakmice te je ozlijedio lijevi gležanj. Nakon toga obavio je dvije operacije, a trenutno trenira u sjevernoj Kaliforniji gdje živi s obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije