Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Španjolac Vicente Iborra napustio Leicester i otišao u Villarreal

Vicente Iborra
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.01.2019.
u 18:44

Tridesetogodišnji vezni igrač rođen je u Valenciji i dolazi u Villarreal pomoći mu u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu

Španjolski veznjak Vicente Iborra prešao je iz Leicestera u Villarreal, s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, a vrijednost transfera nije objavljena.

Iborra je u englesku Premier ligu stigao iz Seville u ljeto 2017. godine, a u 37 nastupa za Leicester City postigao je četiri pogotka, ali je ove godine bio u početnoj postavi lisaca samo četiri puta. Iborra je zatražio od kluba da mu omogući povratak u Španjolsku iz obiteljskih razloga, a čelnici Leicestera su mu to i omogućili.

>> Pogledajte video: Siječanj – mjesec velikih transfera: Vatreni na meti triju velikana

Tridesetogodišnji vezni igrač rođen je u Valenciji i dolazi u Villarreal pomoći mu u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu. 'Žuta podmornica' nalazi se na 17. mjestu sa samo bodom više Athletic Bilbaa koji je na 18. mjestu i u zoni ispadanja.

- Iborra je iskusni igrač sredine terena koji je nadmoćan u zračnim dvobojima. Kvalitetan je u završnici i savršeno prepoznaje trenutak kad se treba pridodati napadu. On je veliko pojačanje za 'žutu podmornicu' - objavio je Villarreal.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:06 07.01.2019.

Za mene, nema tih novaca da zamjenim spanjolsku klimu sa mizernim danima svakodnevne hladne kise i vjetra na ukletom otoku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije