Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAKAVICA U REALU

Otkrivene iznenađujuće vijesti o Modriću, u sve uključen jedan Hrvat

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.03.2019.
u 09:45

– Real Madrid nije odbacio Modrićev odlazak ako to igrač zatraži na kraju sezone – rekao je španjolski novinar Inda i dodao da bi Real u tom slučaju vratio Kovačića

Real Madrid ovoga će ljeta saslušati ponude za Luku Modrića. Kraljevski klub neće forsirati prodaju službeno najboljeg nogometaša svijeta, no pristat će na transfer ako to zatraži 34-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije. Tvrdi to poznati španjolski novinar Eduardo Inda.

– Modrić je obnovio ugovor do 2021. godine. No, Real Madrid nije odbacio njegov odlazak ako to igrač zatraži na kraju sezone – rekao je  Inda.

Real bi u slučaju odlaska Modrića doveo drugog Hrvata.

– Ode li Modrić, Zidane bi ga zamijenio Mateom Kovačićem – rekao je Inda.

Španjolci podsjećaju da je Modrić ljetos bio u središtu sapunice i da ga je Inter svim silama pokušao dovesti, ali nije uspio. S druge strane, Kovačić je igrač Reala na posudbi u Chelseaju. Španjolski novinari pišu da ga novi/stari trener Zinedine Zidane jako cijeni i da bi mu sigurno dao priliku. No, sve je, dakako, na Luki Modriću koji je više puta rekao da se želi umiroviti u dresu Real Madrida.

>> Pogledajte što je Luka Modrić rekao nakon poraza od Mađarske


 
Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
11:24 26.03.2019.

Real je vaše uporne navode o Modrićevom transferu demantirao i popišao vas novim ugovorom za Luku,al vidim da ne odustajete! Dajte radije malo o onoj sinoćnjoj partiji Portugala i Srbije. Tko se sad otima za onog troimenog? Real i Barcelona? Kolika je cifra, jel prešla milijardu?

DU
Deleted user
12:23 26.03.2019.

Da, mora da dolazi koji srbin u Real. Ah da, vec ih je nekoliko dovedeno u zamijenu za Modrića. Prošlo ljeto i to prema pisanju piskarala VL.

SA
SabahSaSheitanom
10:24 26.03.2019.

i tako postaje jasna titula najboljega na svijetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije