Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA KRIZA Nogometaši Rome su tijekom ove sezone odigrali devet utakmica u Seriji A, te su upisali čak šest poraza

Spalletti: Ne znam više što da radim

02.11.2008.
u 10:20

Nogometaši Rome su tijekom ove sezone odigrali devet utakmica u Seriji A, te su upisali čak šest poraza. Sa sedam bodova se nalaze na 17. mjestu i imaju samo dva više od posljednje Reggine...

Alarm je u klubu odavno upaljen, jer ilustracije radi, prošle sezone je Roma u čak 38 utakmica talijanskog prvenstva izgubila samo četiri puta, dok je ove sezone već šest puta pala.

Na sve se nadovezuju i dva poraza u Ligi prvaka (domaći od Cluja 2-1 i gostujući kod Chelseaja 1-0), čime su i na tom planu kiksali. Nije stoga čudo što već neko vrijeme trener Luciano Spalletti stoji na tihoj vatri i očekuje otkaz, makar je dobio potporu čelništva.

- Ne znam što više da radim s Romom. Svašta smo pokušali, igrači i ja, ali ne ide. Osjećam se pomalo nemoćno i jadno, žalosno - počeo je priču Spalletti nakon 2-0 poraza kod Juventusa.

- Igrali smo dobro do prvog primljenog pogotka. Vidio sam entuzijazam, želju, znanje i volju. Bili smo na dobrom tragu, ali onda smo nakon pogotka Del Piera jednom riječju nestali - rekao je Spalletti i dodao:

- Izgleda kako se više ne možemo vratiti u utakmicu kada gubimo. Postanemo slabi. Još uvijek vjerujem, ali...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije