Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kosarka.hr izabrala najbolje pojedince

Spahija: U svom Feneru ne želim lockout-igrače

'14.07.2011., HND, Zagreb - Dodjela nagrada kosarkas sezone u izboru portala kosarka.hr.Mlada nada Dario Saric, trener sezone Neven Spahija, igrac sezone Marko Popovic i igracica sezone Sandra Mandir
'Igor Kralj/PIXSELL'
14.07.2011.
u 20:37

Nagradu Sandre Mandir preuzeo je suprug Denis jer se mama nije željela odvojiti od sina Ivana (2,5) kojeg se silno zaželjela

Sandra Mandir (košarkašica), Marko Popović (košarkaš), Neven Spahija (trener) i Dario Šarić (nada) ovjenčani su laureati portala Kosarka.hr za prošlu sezonu. Spahiji je to treći put da je najbolji trener u tom izboru, a s jakim Fenerbahçeom konkurirat će i sljedeće sezone:

– Već u Turskoj konkurencija će biti puno jača zbog NBA-ova lockouta i ludih iznosa koji su se pojavili. Efes je doveo Vujačića, a sada puca i na Rudyja Fernandeza. Smatrao bih se neozbiljnim kada bismo dovodili igrače koji nam za mjesec, dva ili tri mogu otići natrag u NBA. No, kako je predsjednik kluba u zatvoru, možda se pojavi neki drugi član uprave koji će tražiti da se i mi u tu utrku uključimo.

Marko Popović primio je nagradu dan prije okupljanja reprezentacije u Osijeku:

– Više bih volio da smo u Crikvenici, a ne na plus 40 stupnjeva i na užarenom asfaltu, no tko zna, možda će ta promjena donijeti i promjene na Europskom prvenstvu i naš ulazak u četvrtfinale. Od nas koji smo gubili u četvrtfinalu nitko ne zna tu formulu, no možda je pronađemo.

Od Darija Šarića smo pak doznali da ga muče leđa, da su mu se pomaknuli neki diskovi u kralježnici i da najvjerojatnije neće igrati na Europskom juniorskom prvenstvu u Poljskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije