Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šou na pohorju

Špaco: Ćiro, nemoj pušiti, živjet ćeš 15 godina više

Ćiro Poklepović (1)
Foto: Ozren Maršić
1/7
25.06.2010.
u 13:44

Stanko Poklepović došao je pogledati trening Miroslava Blaževića, a komplimenti su padali s obje strane.

Dvojac Poklepović - Blažević opet je na Pohorju bio u akciji. Ovaj put je Poklepović došao do Blaževića. Dok je Ćiri trajao trening Shangaia, Poklepović je svoj dio posla s Hajdukom završio. Da, završila je i Crvena Zvezda koja radi na srednjem terenu.

Zanimljivo je to u Pohorju, na jednom travnjaku Ćiro predstavlja Dinamo, na drugom je Crvena Zvezda, a na trećem Hajduk. Za onu "veliku četvorku" nedostaje još Partizan.

- Idem vidjeti što Ćiro radi - reče Poklepović.

A kad ga je Ćiro ugledao odmah je zviždnuo i prekinuo trening.

- Gotovo je, dosta za danas - govorio je Ćiro igračima.

- Imaš najbolji teren, najbolje uvjete - sipao je Poklepović.

- A ti imaš najbolju ekipu - replicirao je Ćiro.

Nasred terena Ćiro je poželio zapaliti cigaretu, jedan od brojnih Kineza iz stožera već je u ruci držao upaljač, ali...

Nemoj pušiti, živjet ćeš duže deset petnaest godina - savjetovao je Poklepović.

- U pravu si, neću pušiti. A jooj, što gaziš igrače. Vidim ih kako voze bicikle, žale mi se da su umorni - okrenuo je Blažević priču.

- Moraju trenirati, pa zato smo ovdje - odgovorio mu je Špaco.

Kratak razgovor i na kraju Špacina poruka Ćiri.

- Čuvaj mi se, dobro mi se čuvaj.

Inače, Hajduk se u subotu u drugoj pripremnoj prijateljskoj utakmici sastaje s austrijskim trećeligašem Gleinstatten (18 sati u Gleinstattenu). Poklepović na travnjak šalje glavne adute, igrat će L. Kalinić - M. Buljat, Vejić, J. Buljat, Strinić - Andrić, Ljubičić - Tomasov, Ibričić, An. Sharbini - Ah. Sharbini.

- Napravit ću tri-četiri izmjene. Ući će Čop, jer Vukušić uskoro odlazi s reprezentacijom U-19 (idu još Jonjić, Tičinović, Stipica i Andrijašević), pa na njega neću moći računati skoro mjesec dana. Važno mi je kako to izgleda taktički, zadovoljan sam kako radimo ovdje. A nakon Pohorja ćemo znati tko je prvi, tko drugi, odnosno tko će biti "out". Kad se vratimo u Split odredit ću dvadeset igrača i tri vratara. Već sada ja to znam u svojoj glavi, neće biti iznenađenja. Naravno, taj popis će ovisiti i o tome tko će otići, za sada nema naznaka da netko ide, ali nikad se ne zna - zaključio je Poklepović.

Komentara 1

10
101lakeoswego
19:29 25.06.2010.

hehehehehe afrikanci iz spanjolske se razbjezali, hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije