Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Southampton iznenadio Chelsea na Stamford Bridgeu

Southampton
Foto: Reuters/Pixsell
26.12.2019.
u 19:06

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić zbog žutih kartona nije mogao kandidirati za nastup u momčadi Chelseaja

Nogometaši Southamptona priredili su veliko iznenađenje u 20. kolu engleskog prvenstva svladavši kao gosti Chelsea sa 2:0 (1:0).

Strijelci za Svece Bili su Obafemi (31) i Redmond (73). Ovom pobjedom Southampton je skočio na 14. mjesto ljestvice sa 21 bodom, dok je Chelsea ostao četvrti sa 32 boda.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić zbog žutih kartona nije mogao kandidirati za nastup u momčadi Chelseaja.

Mikel Arteta debitirao je na klupi Arsenala 1:1 remijem na gostovanju kod Bournemoutha. Domaće je u vodstvo doveo Gosling (35.), a poravnao je Aubameyang (63.). Arsenal je 11. sa 24 boda, a Bournemouth 16. sa 20 bodova.

Carlo Ancelotti je u svom prvom nastupu kao menadžer Evertona stigao do važne 1:0 (0:0) domaće pobjede protiv Burnleya golom Calvert-Lewina (80). Everton je 13. sa 22, a Burnley 12. sa 24 boda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije