Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao Mr. Derby

Soudani potpisao za Nottingham Forest, Dinamo dobio tri milijuna eura

El Arbi Hillel Soudani
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
29.06.2018.
u 20:25

Nažalost, plavi nisu mogli zadržati najboljeg igrača i najboljeg strijelca prošle sezone HNL-a, silno je Alžirac želio iskušati engleski nogomet

Najbolji stranac u povijesti Dinama otišao je iz Maksimira. El Arabi Hilal Soudani novi je igrač Nottingham Foresta, engleskog drugoligaša, a Dinamo bi, prema pisanju Engleza, trebao dobiti oko tri milijuna eura. Alžirac je potpisao na tri godine.

Nažalost, plavi nisu mogli zadržati najboljeg igrača i najboljeg strijelca prošle sezone HNL-a, silno je Alžirac želio iskušati engleski nogomet.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Stoga je i odbio ponudu iz jednog bogatog arapskog kluba koja je bila višestruko veća od ove engleske, on bi triput više zarađivao. No, kad se dogovorio s Nottinghamom, klubom slavne prošlosti, poželio je otići, a s Dinamom je imao dogovor da mu neće raditi problema jer svojim je igrama zadužio zagrebački klub.

Soudani je jučer prošao liječnički pregled i potpisao ugovor, a Dinamo mu je zahvalio za sve što je napravio za Dinamo. Doista je bio izuzetan igrač, ali i sjajan čovjek, pravi profesionalac.

Nažalost, više ga nećemo gledati u plavom dresu, ali to se i očekivalo. Ovaj put nije riječ o nekakvoj rasprodaji momčad, već je bio red pustiti igrača koji je toliko dao klubu i koji je želio ispuniti svoj davni san igranja u Engleskoj.

Mogli su ga plavi i zadržati na silu jer je imao ugovor, ali to ne bi imalo smisla, zadržali bi nezadovoljnog, nesretnog igrača, a to nikad nije dobra opcija. No, bez obzira na to, šteta je što ga više nećemo gledati na našim travnjacima, mogli smo uživati u njegovim sjajnim pogocima, škaricama, odlučujućim golovima...

El Arbi Hillel Soudani
1/9

Evo kako se Dinamo oprostio od Mr. Derbyja:

Soudaniju samo možemo poručiti: Veliko hvala i – ''chapeau''...

U svih pet godina Hilal Soudani isticao je koliko voli Zagreb i Dinamo, a miljeniku navijača, posebno djece kojima je bio uzor, vrhunskom profesionalcu i velikom čovjeku želimo zahvaliti na svim lijepim trenucima koje nam je donio i u kojima je sudjelovao.

Uprava, stručni stožer i igrači Dinama žele Soudaniju puno sreće u nastavku karijere!

Komentara 23

IL
ilijan1a
21:11 29.06.2018.

Sretno igračino i ljudino i Maksimalnu su ti uvijek vrata otvorena!

MA
Majur
20:54 29.06.2018.

Odličan igrač,vrlo korektan i profesionalan.Uvijek je davao sve od sebe,hvala ti majstore i sve najbolje!!

JU
juma
23:53 29.06.2018.

Hvala za sve golove i titule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije