Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Šahtar

Soudani blizu odlaska iz Dinama, ali tek na ljeto?

25.01.2018.
u 20:57

– Nećemo se uzdizati nakon prijateljske utakmice. Ipak je to bila trening utakmica s prijateljima s kojima smo dijelili hotel i slobodno vrijeme.

Dinamo je nastavio sa svojim pripremama u turskom Beleku, jučer je na rasporedu bila nova utakmica. I to prava ‘zornica’ jer Dinamo i Šahtar svoju su utakmicu počeli po hrvatskom vremenu u 9 sati ujutro (11 po lokalnom). I nije to uopće loše završilo za plave, upisali su vrijednu 1:0 pobjedu nam velikim klubom u utakmici u kojoj je bilo prilika na obje strane. U prvom su se dijelu plavi nekoliko puta spasili u zadnji čas, ali je i Ćorić mogao zabiti.

Zagorac kapetan i spasitelj

U nastavku je trener Mario Cvitanović uveo gotovo cijelu novu postavu, tako da je kapetan plavih u nastavku bio golman Danijel Zagorac. I jednom čudesnom intervencijom spasio svoja vrata. No, suparnički vratar nije uspio zaustaviti Armina Hodžića – loptu koju je Đurasek spustio glavom plavi je napadač u 66. zabio za pobjedu plavih, koju je s tribina gledao i Darijo Srna. Zbog sumnje u uzimanje dopinga kapetan Šahtara i naš bivši reprezentativac nije u kombinacijama, ali nije propustio ovaj susret u Turskoj.

Napomenimo da je Šahtar igrao u izuzetno jakom sastavu, a trener Dinama je koristio sve raspoložive igrače. Tako su susret počeli: Livaković – Stojanović, Lešković, Rahmani, Sosa – Ademi, Moro – Soudani, Ćorić, Olmo – Gavranović, a posljednjih pola sata ušli su: Zagorac, Perić, Lecjaks, Đurasek, Muhar, Doumbia, Marin, Fiolić i Hodžić.

1/6

– Nećemo se uzdizati nakon prijateljske utakmice. Ipak je to bila trening utakmica s prijateljima s kojima smo dijelili hotel i slobodno vrijeme. Šahtaru želimo puno sreće, a mi idemo dalje raditi prema zacrtanom planu – skromno je nakon susreta kazao trener Dinama Mario Cvitanović.

Za plave je igrao i Nikola Moro iako ga se povezivalo sa Šahtarom. Čak se spominjala i mogućnost da otputuje s ukrajinskim nogometnim divom iako 15 milijuna eura koji su se spominjali baš i nije realan iznos koji bi Ukrajinci platili.

Zaigrao je za plave i El Arabi Hilal Soudani, najbolji igrač plavih kojeg u svoje redove želi dovesti engleski drugoligaš Nottingham Forrest. Dinamo ja zasad Soudanija spriječio u odlasku, ali Englezi inzistiraju, želio bi i Alžirac ispuniti svoju želju da zaigra u Engleskoj.

Slaže se s Gavranovićem

I nije nemoguće da Dinamo promijeni svoju odluku o svom najboljem igraču, pogotovu ako nađe zamjenu. No, kako doznajemo, ako Dinamo i podigne rampu za odlazak Soudaniju, to će prije učiti na ljeto nego sada, u ovom prijelaznom roku. U svakom slučaju bila bi velika šteta ostati bez takvog igrača koji je odlučivao najvažnije utakmice, koji se očito dobro slaže i s novim napadačem Marijem Gavranovićem.

Trener Cvitanović očito i dalje računa na Soudanija, može biti zadovoljan kako radi, ali može biti sretan i s klincima koji dobivaju priliku. Očito je i među onima koji su došli iz druge momčadi da bi pojačali konkurenciju velik potencijal. No, kako se prijelazni rok zahuktava, ne treba isključiti realnu mogućnost da netko na kraju napusti Dinamo, ali i da bude novih imena u svlačionici. Koja bi se sigurno sad bolje uigrala nego da dođu na ljeto prije ključne utakmice plavih.

Komentara 7

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:11 25.01.2018.

@slo Lopov pa dobro bi došao igrač njegova kova

DU
Deleted user
17:16 27.01.2018.

Zdravko Mamić: "Da, Grezda je jedna od naših opcija, to je sve što vam mogu reći...Mi trebamo još tri Gavranovića. Jednog na desnom bočnom, jednog na stoperu i jednog na krilu. Ali samo prava, velika pojačanja...Mladi igrači, to je naše blago...Dani Olmo je bolji od Prosinečkog i Modrića kad su oni bili u njegovim godinama. Momak ima sve što treba za vrhunskog igrača a i odličan je karakter...GNK Dinamo Zagreb sjajno stoji i financijski i igrački. Nema nikakve žurbe, pažljivo biramo koga ćemo dovesti..

DU
Deleted user
18:00 26.01.2018.

i što ? ništa od chelsea ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije