Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik rukometašica

Šoštarić na EP vodi najmlađi sastav dosad

Nenad Šoštarić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/4
07.11.2018.
u 15:30

Odredio je 18 igračica koje 19. studenoga u Ivanić Gradu počinju pripreme za EP koje 1. prosinca počinje u Francuskoj

Nenad Šoštarić, izbornik ženske rukometne reprezentacije Hrvatske, odredio je 18 igračica koje 19. studenoga u Ivanić Gradu počinju pripreme za EP koje 1. prosinca počinje u Francuskoj.

Nikad u povijesti velikih natjecanja Hrvatska nije igrala u tako mladom sastavu u kakvom će igrati na EP-u. Prosjek je 24 godine.

Od pozvanih igračica samo pet ih igra u inozemstvu – Kapitanović u Metzu, Blažević i Dežić u Szczecinu, Ježić u Siofoku i Krsnik u Krimu. Pozvane su: Kapitanović, Pijević, Tucaković, S. i P. Posavec, Plahinek, Turk, Vukojević, Ježić, Debelić, Krsnik, Blažević, Milošević, L. Kalaus, Glavan, Prkačin, Mirosavljević i Dežić.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije