Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS INTERVJU

Soldo: Ne bojim se otkaza, a s Podolskim sam dobar

Zvonimir Soldo
Reuters
04.11.2009.
u 08:49

Jeste li nakon posljednjeg poraza, od Hannovera, u sukobu s Podolskim? - To su objavili ovdašnji mediji. Lukas je ljutit zbog situacije u klubu, zbog spoznaje da momčad nije one kvalitete kakvu su mu čelnici jamčili pri njegovu povratku iz Münchena. S njim sam u dobrom odnosu, on dobro trenira i sve je u redu.

Što su vam rekli klupski čelnici, je li vaša pozicija upitna?

- To je sudbina svakog trenera. Spreman sam na takvu opciju, iako mislim da dobro radimo, da ćemo u sljedećim utakmicama osvajati bodove, pa se u zimskoj stanci osnažiti. Siguran sam da bih s Kölnom ostao u Bundesligi.

Kako ste proživjeli to što Hrvatska ne ide na SP. Je li to neuspjeh?

Da, iako je Bilić imao problema s ozlijeđenima. Za nas je važno da igramo na velikim natjecanjima, jer nam je reprezentacija najbolji dio nogometa. Ali, nije tragedija kako mi to doživljavamo i interpretiramo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije