Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Soldi bod u Allianz areni, Olić i Pranjić promatrači

'Mark van Bommel (R) of Bayern Munich challenges Sebastian Freis of Cologne during their German Bundesliga first division soccer match in Munich September 18, 2010. REUTERS/Michael Dalder    (GERMANY
'MICHAEL DALDER'
18.09.2010.
u 17:40

Nisam razočaran, cijelo smo vrijeme bili u protivničkom šesnaestercu, ali teško je zabiti kad se neka momčad brani s toliko igrača - rekao je u Kölnovoj igri Van Gaal

Louis van Gaal prišao je Zvonimiru Soldi, stisnuo mu ruku i potapšao ga, a naš jedini trener u ligama petice stisnuo je šake u Allianz areni. Naime, Köln je, nakon dvaju poraza i pobjede, upisao i prvi remi u ovoj sezoni, i to u dvorištu prvaka Bayerna. Iako je gotovo cijelu utakmicu čučao u bunkeru, Soldo je, eto, sinoć samo potvrdio da se Bavarci još traže.

Raspucani Pogrebnjak

Naime, Olić, koji nije igrao, već je dvoboj odgledao s klupe, rekao je da nastup glavnih Bayernovih igrača na SP-u ipak uzima danak. Pranjić je također sjedio na klupi, a 85 minuta u majici ovnova dobro je igrao naš Mate Jajalo.

– Bayern je u prvom poluvremenu bio dominantan, ali to smo i pretpostavljali. Htjeli smo mi i napadati, ali Bayern je vrlo sigurno kontrolirao posjed lopte. U drugom dijelu imali smo šansi, vidjelo se da je Van Gaalova momčad umorna. Ali svaki bismo put u završnici pogrešno odigrali. Na kraju smo imali i malo sreće – govorio je Soldo, dok Van Gaal nije odavao zabrinutost:

 – Nisam razočaran, mnogo smo puta ušli u šesnaesterac, ali teško je zabiti kad se neka momčad brani s toliko igrača. Samo moramo ovako nastaviti i golovi će stići, to je samo pitanje vremena – Bayern je u prvom poluvremenu bio dominantan, ali to smo i pretpostavljali. Htjeli smo mi i napadati, ali Bayern je vrlo sigurno kontrolirao posjed lopte. U drugom dijelu imali smo šansi, vidjelo se da je Van Gaalova momčad umorna. Ali svaki bismo put u završnici pogrešno odigrali. Na kraju smo imali i malo sreće – govorio je Soldo, dok Van Gaal nije odavao zabrinutost:

 

– Nisam razočaran, mnogo smo puta ušli u šesnaesterac, ali teško je zabiti kad se neka momčad brani s toliko igrača. Samo moramo ovako nastaviti i golovi će stići, to je samo pitanje vremena

Nakon triju uvodnih kola nogometaši Stuttgarta nisu imali niti bod. No jučer su dečki iz Stuttgarta sve naplatili Borussiji iz Mönchengladbacha. Blistao je Pogrebnjak s tri pogotka. U istoj su situaciji prije jučerašnjih utakmica bili i dečki iz Wolfsburga.

Remi u Kaiserslauternu

Hrvatski reprezentativac koji je do sada bio standardan kod trenera McClarena Mario Mandžukić u igru je ušao u 86. minuti umjesto Grafitea, a vukovi su također stigli do premijerne 2:0 pobjede protiv Hannovera.

Uzbudljivo je bilo u Kaiserslauternu. Na travnjaku su bila trojica naših igrača – Lakić i Iličević u dresu Kaiserslauterna i Šimunić Hoffenheima – a sve je završilo bez pobjednika, 2:2.

Rezultati: Eintracht - Freibuerg 0:1, Bayern - Koln 0:0, Kaiserslautern - Hoffenhiem 2:2, Wolfsburg - Hannover 2:0, Werder - Mainz 0:2, Stuttgart - Borussia (M) 7:0.

Poredak: Mainz 12 bodova, Hoffenheim 10, Freiburg 9, Kaiserslautern 7, HSV 7 (-1), Hannover 7, Borussia D 6 i Bayern 5....

 

Komentara 8

CO
Contractor
18:00 18.09.2010.

Očito je konačno McClaren shvatio da je dobio kreten u liku Mandžukića pa ga smjestio na klupu.

DA
dario2612
18:00 18.09.2010.

za razliku od slovenaca koji europska natjecanja promatraju samo na televiziji

OB
-obrisani-
17:53 18.09.2010.

Soldi bod u Allianz areni, Olić i Pranjić promatrači isto kao na Wolrd Cupu 2010 u JAR-u ali ovoga puta Live prijenos sa rezervne klupe a ne preko TV ekrana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije